ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Επέστρεψε στην Κορίνθιανς ο Πάτο

Επέστρεψε στην Κορίνθιανς ο Πάτο

Ο δανεισμός του Αλεξάντρε Πάτο στην Σάο Πάουλο ολοκληρώθηκε και ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στην Κορίνθιανς, καθώς δεν προχώρησε το ενδιαφέρον από ευρωπαϊκά κλαμπ. Η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει.

Στο ρόστερ της Κορίνθιανς επέστρεψε ο Αλεξάντρε Πάτο. Ο δανεισμός του στην Σάο Πάουλο ολοκληρώθηκε, η ομάδα του ήλπιζε ότι ο Βραζιλιάνος φορ θα έβρισκε νέα "στέγη" στην Ευρώπη, αφού υπήρξε ένα ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως τίποτα δεν προχώρησε, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Αγοραστής δεν έχει βρεθεί για τον άλλοτε στράικερ της Μίλαν, καθώς το ιστορικό τραυματισμών του αποτελεί τροχοπέδη για να μπορέσει να βρει αξιόλογη πρόταση. Θεωρείται ρίσκο η επένδυση σε έναν παίκτη, ο οποίος έχει μείνει στάσιμος τα τελευταία χρόνια και δεν έχει την διάρκεια που οι περισσότεροι πίστευαν.

Η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ ήταν οι ομάδες που ακούστηκαν εντόνως ως υποψήφιες για να εντάξουν τον Πάτο στο δυναμικό τους, αλλά μέχρι εκεί. Γύρισε στην Κορίνθιανς και μένει να δούμε τι θα συμβεί από 'δω και πέρα. Χρόνος υπάρχει αρκετός τον Γενάρη, απλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα για τον 27χρονο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ