ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Δύσκολα η Σάντος θα αγοράσει τον Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό"

"Δύσκολα η Σάντος θα αγοράσει τον Ντιόγκο από τον Ολυμπιακό"

Ο Ντιόγκο συμπληρώνει 9 μήνες χωρίς γκολ και τα βραζιλιάνικα μέσα θεωρούν απίθανο να τον αγοράσει η Σάντος τον Δεκέμβρη από τον Ολυμπιακό. Τι δήλωσε ο ίδιος.

Η επιστροφή του Ντιόγκο στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε τρεις μήνες μακρυά από τα γήπεδα, δεν συνοδεύτηκε με γκολ.

Αν μάλιστα θελήσουμε να βρούμε την τελευταία φορά που σκόραρε, πρέπει να πάμε στις ...27/10/2010 και στην αναμέτρηση της τότε ομάδας του (Φλαμένγκο) με την Κορίνθιας.

Όπως είναι λογικό, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Ντιόγκο για το γεγονός ότι εδώ και 9 μήνες, σε 4 ματς με την Φλαμένγκο και 10 με την Σάντος, δεν έχει πετύχει ούτε ένα τέρμα:

«Φυσικά και είναι άσχημο να συμβαίνει αυτό. Όμως στη Σάντος στην αρχή έπαιζα σαν δεκάρι και αυτό δεν βοηθά έναν επιθετικό.

Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκα στην επίθεση. Ελπίζω να αρχίσω να σκοράρω για να βοηθήσω την ομάδα μου», ήταν η απάντηση του 24χρονου στράικερ.

Η πίεση όμως πάνω στον Βραζιλιάνο αυξάνεται και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αν δεν αρχίσει να βάζει σύντομα γκολ τότε είναι απίθανο η Σάντος να δώσει τον Δεκέμβρη την ρήτρα των 7.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον αγοράσει.

Μάλιστα θεωρούν ότι αυτό πρέπει να γίνει από το ερχόμενο Σάββατο κιόλας, στην αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο του ...Ντουντού!

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ