ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Δεν έχει σκοπό να σταματήσει ο Ζιλμπέρτο

Δεν έχει σκοπό να σταματήσει ο Ζιλμπέρτο
Ζιλμπέρτο

Μπορεί να έφτασε τα 36 του χρόνια ωστόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε πως δεν σκέφτεται ακόμα τη μέρα που θα κρεμάσει τα παπούτσια του.

Μετά από δέκα χρόνια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επέστρεψε στην ομάδα απ όπου ξεκίνησε την καριέρα του και πολλοί συνδύασαν αυτό το γεγονός πως το τέλος της.

Ο ίδιος ωστόσο δεν θέλησε να πει το πότε θα σταματήσει, αλλά αρκέστηκε στο να πει πως στόχος του είναι η κατάκτηση τίτλων με την Μινέιρο.

Σε ερώτηση για το αν στόχος είναι ο τίτλος, είπε: "Πάντα είμαι υπέρ αυτής της άποψης. Όταν έφυγα από την ομάδα η υπόθεση τίτλος σε ομάδες όπως η Άρσεναλ και ο Παναθηναϊκός ήρθε φυσιολογικά μέσα από τη δουλειά.

Στην καριέρα μου έχω ζήσει πολλά πράγματα και αποδέχομαι αυτού τους είδους την πίεση", είπε ο έμπειρος άσος, που στην Γκρέμιο αγωνιζόταν κυρίως ως κεντρικός αμυντικός.

Τέλος για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να σταματά μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Μινέιρο το ποδόσφαιρο, είπε:

"Μερικές φορές ο κόσμος μπερδεύετε, πιστεύοντας πως επειδή γύρισα πίσω θα σταματήσω. Απλά υπέγραψα για έναν χρόνο, δεν σημαίνει κάτι αυτό"

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ