ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Απ' την ΑΕΚ στη Σαπεκοένσε ο Βινίσιους

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο πρώην μπακ της ΑΕΚ, Βινίσιους ντε Φρέιτας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Σαπεκοένσε και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Βινίσιους ντε Φρέιτας αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 απ' την ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν ύστερα από ένα χρόνο.

Ο 24χρονος μπακ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του και σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ είναι πολύ κοντά στη Σαπεκοένσε. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται εντός της ημέρας στη Σάντα Καταρίνα προκειμένου να έχει τις τελικές συζητήσεις με τους διοικούντες τη Σαπεκοένσε.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο Βινίσιους θα επιστρέψει στη Βραζιλία ύστερα από πέντε χρόνια, αφού σ' αυτό το διάστημα αγωνίστηκε, πέρα απ' την ΑΕΚ, με τη φανέλα των Λάτσιο, Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη "μαύρη" επέτειος από την τραγωδία της Σαπεκοένσε
O επιζών τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε σκόραρε σε φιλανθρωπικό παιχνίδι
Τρομερός Φόλμαν: Προσποιήθηκε κράμπα στο προσθετικό μέλος!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ