ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αντριάνο: "Με φυλάκισαν στην Κορίνθιανς"

LANCEPRESS! - BRASIL- São Paulo -  SP 20.11.2011 - Foto de Ari Ferreira/LancePress! - Campeonato Brasileiro-  Corinthians x Atletico MG Estadio Pacaembu- Na foto
Αντριάνο ARI FERREIRA/LANCEPRESS!

Ο Αντριάνο κατήγγειλε πως η πρώην ομάδα του, η Κορίνθιανς, τον είχε φυλακίσει για μία εβδομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προέβη ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ίντερ, Αντριάνο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μέσω της Globo TV αποκάλυψε πως η πρώην ομάδα του, η Κορίνθιανς, τον κράτησε φυλακισμένο για μία εβδομάδα.

Ο 30χρονος δε χώρισε με τον καλύτερο τρόπο με την Κορίνθιανς, ούτε είχε άριστες σχέσεις με τους διοικούντες λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής. Οι ιθύνοντες του συλλόγου ήταν δυσαρεστημένοι με τον Αντριάνο και στην προσπάθειά τους να τον συναιτήσουν φαίνεται πως χρησιμοποίησαν έναν παράδοξο τρόπο, όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Βραζιλιάνος.

Αναλυτικά ο Αντριάνο είπε: "Θα πάρω νομικά μέτρα κατά της Κορίνθιανς. Ήμουν φυλακισμένος για μία εβδομάδα. Σε καμία περίπτωση δε συμφώνησα να παραμείνω εκεί. Ήταν μία τιμωρία. Ένιωσα ντροπιασμένος".

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος παραδέχτηκε πως δεν κάνει καλή ζωή: "Γνωρίζω πως δεν προσέχω τον εαυτό μου, το ξέρω καλά αυτό. Ήμουν πεισματάρης και είχα χάσει πολλές προπονήσεις".

Ακόμη, μίλησε για το Σάο Πάολο και τους στόχους του: "Δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στην πόλη. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος με πολλές επιλογές αν θες να φας. Ωστόσο, είμαι από το Ρίο και έχω συνηθίσει τη θάλασσα. Όλα εξαρτώνται από εμένα. Ο Αντριάνο θα είναι πάντα ο Αντριάνο, αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Ελπίζω να αποκτηθώ από τη Φλαμένγκο και στη συνέχεια το όνειρό μου είναι να με πάρουν στην εθνική".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ