ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ανοιχτό για να συνεχίσει ο Ριβάλντο

Ανοιχτό για να συνεχίσει ο Ριβάλντο
Ριβάλντο

Μπορεί τα γόνατα του 43άχρονου Ριβάλντο να μην αντέχουν ο ίδιος με γραπτή του δήλωση στο instagram άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει!

Πριν λίγες ημέρες οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν πως ο Ριβάλντο εξαιτίας των προβλημάτων στα γόνατα του θα σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο στα 43 του χρόνια. Λίγες ημέρες αργότερα ο έμπειρος επιθετικός άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα!

Με γραπτή του δήλωση στο instagram αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και ανέφερε πως στα χέρια του υπάρχουν προτάσεις από πολλούς συλλόγους.

"Σήμερα ήταν η τελευταία μου προπόνηση με την Μότζι Μίριμ και αύριο θα αγωνιστώ για τελευταία φορά με την ομάδα που είναι κομμάτι της ιστορίας μου. Στη συνέχεια θα πάρω το χρόνο μου για να ακολουθήσω θεραπεία για τα γόνατα μου. Μίλησα με ειδικούς γιατρούς και με συμβούλεψαν να μην αγωνίζομαι με ενέσεις γιατί μπορεί να πάθω μεγαλύτερη ζημιά.

Την επόμενη εβδομάδα ο γιατρός της Κορίνθιανς, Joaquim Grava, θα με εξετάσει. Αν και 43 ετών έχω προτάσεις από συλλόγους και αυτό μου δίνει κίνητρο για να συνεχίσω τις θεραπείες στα γόνατα μου".

'Όπως καταλαβαίνετε, ο Ρίμπο δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ