ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Απολογήθηκε ο Αντριάνο

Απολογήθηκε ο Αντριάνο

Ο Αντριάνο δύο φορές δεν πήγε στην προπόνηση της Φλαμένγκο και ο σύλλογος του ξεκαθάρισε ότι στην 3η θα τον διώξει. Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη τύπου και ζήτησε συγνώμη, ενώ εξήγησε πως αστυνομικοί τον έμπλεξαν λέγοντας πως σκότωσε άνδρα με το αυτοκίνητο!

Οι περιπέτειες του Αντριάνο δεν έχουν τελειωμό, καθώς για ακόμη μία φορά κατάφερε να γίνει... πρώτο θέμα για μη αγωνιστικούς λόγους.

Δύο μόλις εβδομάδες πριν η Φλαμένγκο ανακοίνωσε την απόκτηση του 30άχρονου, δίνοντάς του μία ακόμη ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο.

Ήδη όμως δύο φορές δεν έχει πάει στην προπονήση και ο σύλλογος του ξεκαθάρισε ότι αν υπάρξει και τρίτη θα του διακόψει το συμβόλαιο.

Την πρώτη φορά είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, όταν επιχείρησε να βοηθήσει κάποιον στον δρόμο, τον οποίο τον είχε χτυπήσει μηχανή!

Την δεύτερη φορά όμως δεν είχε καμία δικαιολογία, το πρωί είχε προπονηθεί και το απόγευμα πήρε τους ανθρώπους της ομάδας τηλέφωνο και τους είπε πως δεν θα πάει να γυμναστεί διότι είναι άρρωστος.

Φυσικά η υγεία του ήταν εξαιρετική, απλά είχε επιλέξει να περάσει το απόγευμα με τους φίλους του.

Ο σύλλογος τον προειδοποίησε πως στην επόμενη... τρέλα του θα αποτελέσει παρελθόν, έτσι κανονίστηκε συνέντευξη τύπου.

"Συγνώμη από όλους"

"Όλοι ξέρετε για είμαστε εδώ. Αυτήν την φορά δεν είναι σαν τις προηγούμενες που μίλησα στον τύπο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντριάνο.

"Δεν πήγα στην προπόνηση και θα τιμωρηθώ με αυτό. Μίλησα με την διοίκηση και ζήτησα συγνώμη, όπως ζήτησα συγνώμη και από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή και τώρα ζητάω και από τους φιλάθλους μας".

"Δεν κάνω κακό σε κανέναν, παρά μόνο στον εαυτό μου. Θα έχω πρόστιμο για ότι έγινε και θα κάνω ότι μπορώ για να μην υπάρξει και συνέχεια σε αυτό".

"Όταν ήρθα στην Φλαμένγκο ξανά λίγες μέρες πριν είπα ότι είναι η τελευταία μου ευκαιρία".

Για το ατύχημα στον δρόμο

Για το ατύχημα στον δρόμο και το... μπλέξιμο, εξήγησε: "Με κατηγόρησαν ότι παραλίγο να σκοτώσω κάποιον στον δρόμο, αλλά αυτό είναι ψέμα. Στεναχωρήθηκα και όλο αυτό με τάραξε. Ελπίζω εσείς οι δημοσιογράφοι να ερευνήσετε την υπόθεση, για να μην φαίνομαι εγώ ο κακός".

"Είδα έναν άνδρα πεσμένο στον δρόμο, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι τον χτύπησε μια μηχανή. Τον βοήθησα απλά να σηκωθεί".

"Τότε ήρθαν αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν τα κεντρικά λέγοντας πως ο Αντριάνο χτύπησε και σκότωσε κάποιον στον δρόμο. Δεν έγιναν όμως έτσι τα πράγματα".

Απολογήθηκε ο Αντριάνο
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ