ΒΕΛΓΙΟ

Νίκη για Σταντάρ πριν τη Λεωφόρο

Νίκη για Σταντάρ πριν τη Λεωφόρο

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η Σταντάρ Λιέγης νίκησε την Κόρτραϊκ με 3-2 έχοντας πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και παρουσιάζοντας μεγάλα κενά στην άμυνα.

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Σταντάρ Λιέγης σε ισάριθμες αγωνιστικές. Όπως στο πρώτο παιχνίδι με τη Σαρλερουά έτσι και αυτή τη φορά σκόραρε τρία τέρματα, αλλά σε τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Αρχικά ο Γκάι Λουζόν έκανε πάρα πολλές αλλαγές αρχίζοντας μόλις τρεις από τους έντεκα που ξεκίνησαν με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακή, έμεινε πίσω στο σκορ και θα μπορούσε να έχει γίνει και το 2-0 αν ο Καβασίμα δεν απέκρουε το πέναλτι του Σαντίνι.

Τελικά η Σταντάρ αντέδρασε, γύρισε το παιχνίδι, αλλά ισοφαρίστηκε στο 69'. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες. Ειδικά οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 πάρα πολύ καλές φάσεις για να πάρουν ξανά προβάδισμα και τις σπατάλησαν, ενώ έκανε μία εξαιρετική επέμβαση και ο Καβασίμα. Τελικά στο 89' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μουτζανζί Μπιά έδωσε τους τρεις βαθμούς στη Σταντάρ.

Η σύνθεση της Σταντάρ...

Καβασίμα, Μίλεκ, Σιμάν, Αρσλάναζίκ, Γιασάρ (46' Βαν Ντάμε), Μαέ, Λουμανζά - Λεμπί, Μιλόσεβιτς, Εμποκού (65' Γουάτ), Αϊντάρεβιτς, (46' Μουτζανζί Μπιά), Μπομπό

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή

Οστάνδη - Άντερλεχτ 0-2 (58' Μίτροβιτς, 93' Σουάρες)

Σάββατο

Κότραϊκ - Σταντάρ Λιέγης 2-3 (14' Τομάσεβιτς, 69' Μετς / 39' Αϊντάρεβιτς, 47 Μπομπό, 89' Μουτζανζί )

Γκενκ - Σερκλ Μπριζ 1-1 (42' Μπουφέ / 37' Μπάσελιτς Γκργκιτς)

Σαρλερουά - Βέστερλο 2-3 (7' Φαουρέ, 27' Κιταμπαλά / 36' και 56' Αουλάντ, 63' Γκουνονγκμπέ)

Μουσκρόν - Βάασλαντ 1-0 (25' Ντιαμπί)

Κυριακή

Λόκερεν - Ζούλτε Βάρεχεμ

Μπριζ- Λιρς

Γάνδη - Μαλίν

Κόρτραικ - Σταντάρ Λιέγης 2-3

Οστάνδη - Άντερλεχτ 0-2

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ