ΒΕΛΓΙΟ

Ενίσχυση με Γουάτ για την Σταντάρ Λιέγης

Ενίσχυση με Γουάτ για την Σταντάρ Λιέγης

Η Σταντάρ Λιέγης προχώρησε στην απόκτηση του Τόνι Γουάτ ο οποίος άνηκε στην Σέλτικ αλλά αγωνιζόταν ως δανεικός στην Λιρς.

Στην απόκτηση του 20άχρονου στράικερ Τόνι Γουάτ προχώρησε η Σταντάρ Λιέγης την Δευτέρα. Ο 20χρονος άσος άνηκε στην Σέλτικ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Λιρς τη σεζόν και εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Σταντάρ (όπως και της Σαουθάμπτον).

Έτσι η διοίκηση του βελγικού συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με την Σέλτικ για την απόκτηση του Γουάτ ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Μάλιστα ο 20χρονος θέλησε να πει το δικό του αντίο στην Σέλτικ με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο twitter όπου και έγραψε:

"Ενθουσιασμένος που υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο συνεργασία με την Σταντάρ Λιέγης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Σέλτικ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μου έδωσαν τρεισήμισι αξέχαστα χρόνια. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση να αφήσω το κλαμπ το οποίο υποστηρίζω και ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου κάθε φορά που φορούσα την φανέλα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που με βοήθησαν στην διάρκεια της καριέρας μου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την ατμόσφαιρα στα περισσότερα παιχνίδια".

Μένει να δούμε αν η Σταντάρ θα προχωρήσει και το θέμα της απόκτησης του Ανελκά τον οποίο εξέταζε το τελευταίο διάστημα ή αν ο Γουάτ αποτελέσει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Βελγίου.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ