ΒΕΛΓΙΟ

Αναστασίου: "Τιμώρησε δυο λάθη μας ο Παναθηναϊκός"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της Κορτράικ με τον Παναθηναϊκό μίλησε για τις εντυπώσεις που του άφησε τόσο η ομάδα του όσο και το τριφύλλι ενώ παραδέχθηκε ότι έστω και σε φιλικό ήταν παράξενο το συναίσθημα να παίζει κόντρα στους πράσινους.

Ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε ένα δυνατό φιλικό για την Κορτράικ για να τεστάρει τις δυνατότητες της ομάδας του και μπόρεσε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας προπονητής μετά το τέλος του φιλικού αγώνα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για την εικόνα του ματς, τα λάθη που έκαναν οι Βέλγοι και τιμώρησε ο Παναθηναϊκός και τις διαφορές που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο της Ολλανδίας και Βελγίου.

"Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ, θέλουμε να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους και προσπαθούμε να παίξουμε ένα διαφορετικό στιλ. Για τα παιδιά είναι δύσκολο γιατί έχουμε ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων την τελευταία εβδομάδα. Θέλουμε να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους για να δούμε τα λάθη μας και σήμερα τιμωρηθήκαμε σε δυο φάσεις που κάναμε λάθη"

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:
"Έχει κάποιους καλούς παίκτες και φαίνεται. Χρειάζονται κάποιες προσθήκες, βέβαια ο προπονητής τους είναι ο κατάλληλος να μιλήσει για αυτά. Μέσα απ' αυτά τα παιχνίδια βλέπεις τις ανάγκες που μπορεί να έχεις".

Για την ιδιαιτερότητα του φιλικού:
"Ήταν λίγο περίεργο, ήταν δυόμιση χρόνια αυτά στον Παναθηναϊκό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ευτυχώς ήταν φιλικό οπότε δεν είχε τόσο σημασία το αποτέλεσμα".

Για τις διαφορές Ολλανδίας-Βελγίου και τους στόχους της Κορτράικ:
"Τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με την Ολλανδία. Ο στόχος είναι η ομάδα να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, να κοιτάξουμε να σταθεροποιηθούμε στην πρώτη οκτάδα. Το καλό για μένα είναι ότι υπάρχει σωστή νοοτροπία. Χρειαζόμαστε και εμείς κάποιες προσθήκες, δεν είμαστε έτοιμοι. Υπάρχει ηρεμία κάτι που δεν συναντάς στην Ελλάδα. Και φυσικά κάποια πράγματα που εμείς εδώ δεν τα έχουμε, για παράδειγμα χθες αποφασίστηκε να μείνει ο Λεβαδειακός στην κατηγορία, οπότε αυτό δεν μου λείπει".

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα:
"Δύσκολο να πεις κάτι. Είμαστε επαγγελματίες, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον"
.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ