ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Χατ-τρικ ο Λούκας Αλάριο και Κυπελλούχος η Ρίβερ Πλέιτ με ανατροπή!

Χατ-τρικ ο Λούκας Αλάριο και Κυπελλούχος η Ρίβερ Πλέιτ με ανατροπή!

Η Ρίβερ Πλέιτ κατέκτησε το Κύπελλο Αργεντινής, επικρατώντας με ανατροπή 4-3 της Ροζάριο, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λούκας Αλάριο που έκανε χατ-τρικ στο ματς (VIDEO).

Η τρίτη δεν ήταν και η... φαρμακερή για την Ροσάριο Σεντράλ στον τελικό του Κυπέλλου Αργεντινής. Για μια ακόμη χρονιά πήγε στον τελικό, αλλά όπως το 2014 απέναντι στην Ουρακάν και το 2015 απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς, έτσι και φέτος κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με σκυμμένο το κεφάλι.

Το τρόπαιο κατέληξε στους "εκατομμυριούχους" που βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά με τον Λούκας Αλάριο να πετυχαίνει χατ τρικ, επικράτησαν σε ένα καταπληκτικό ματς με 4-3. Λίγες ημέρες μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπόκα με 4-2, η Ρίβερ παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και πήρε τον τίτλο σε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι.

Χατ-τρικ ο Λούκας Αλάριο και Κυπελλούχος η Ρίβερ Πλέιτ με ανατροπή!

Η Ρίβερ προηγήθηκε με τον Αλάριο στο 11 από το σημείο του πέναλτι, για να απαντήσει στο 26' ο Νταμιάνι και στο ημίωρο ο Μάρκο Ρούμπεν έφερε την ανατροπή για την Ροσάριο. Ο Αλάριο ισοφάρισε εκ νέου από την άσπρη βούλα (40') και το 2-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Μάρκο Ρούμπεν ήταν αυτός που έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του στο σκορ στο 63', αλλά ο Λούκας Αλάριο "χτύπησε" για τρίτη φορά στο 72', ενώ ο Ιβάν Αλόνσο ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Ρίβερ τρία λεπτά μετά, η οποία με 4-3 κατάφερε να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το Κύπελλο.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ