ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το αντίο του "Bombonera" στον δακρυσμένο Τέβες

Το αντίο του "Bombonera" στον δακρυσμένο Τέβες

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς έδωσε χθες (18/12) ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 90' και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, εν μέσω δακρύων.

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς έδωσε χθες βράδυ (18/12) ο Κάρλος Τέβες στο "Bombonera". Όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα και τη Shanghai Shenhua.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερο απ' τη σέντρα του αγώνα, λόγω της αποχώρησης του 32χρονου επιθετικού. Το αγαπημένο παιδί του "Bombonera" φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Μπόκα κι όπως ήταν λογικό αποθεώθηκε.

Δύο ήταν τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης. Το γκολ του Τέβες στο 30' και η στιγμή της αλλαγής του στο 90'. Μάλιστα, η στιγμή της αλλαγής θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την αποχώρησή του οπαδός του συλλόγου κατάφερε να ξεφύγει απ' την ασφάλεια του γηπέδου και να φτάσει στο μέρος του.

Ο φίλαθλος έπεσε στα πόδια του, ζητώντας να μην αποχωρήσει απ' την Μπόκα Τζούνιορς, ενώ ο Τέβες σαφώς συγκινημένος δεν άντεξε την ιδιαιτερότητα της στιγμής και μόλις έφτασε στον πάγκο ξέσπασε σε κλάματα. Όπως λένε και στον νέο του προορισμό, μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις...

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό (19/12) πρωτοσέλιδο της "OLE", η οποία φιλοξενεί στην πρώτη της σελίδα τον Κάρλος Τέβες συνοδευόμενο με τον τίτλο: "Μην κλαις για μένα". Όπως γίνεται αντιληπτό, η αποχώρησή του δεν έχει επηρεάσει μόνο την Μπόκα, αλλά γενικότερα το αργεντίνικο ποδόσφαιρο, το οποίο αποχαιρέτησε ένα απ' τα μεγαλύτερά της αστέρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "OLE"

Το αντίο του "Bombonera" στον δακρυσμένο Τέβες
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ