ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Θέλει Σκόκο η Ρίβερ Πλέιτ

Rosario, Newell`s le gana a Racing por 2 a 0,  en un encuentro correspondiente a la 16ta. jornada del torneo de Primera División 2015. Ignacio Scocco festeja su gol, el segundo del cotejo. Foto: Jose Granata/Télam/cf 12/07/2015
Σκόκο ROSARIO, NEWELL`S LE GANA A RACING POR 2 A 0, EN UN ENCUENTRO CORRESPONDIENTE A LA 16TA. JORNADA DEL TORNEO DE PRIMERA DIVISION 2015. IGNACIO SCOCCO FESTEJA SU GOL, EL SEGUNDO DEL COTEJO. FOTO: JOSE GRANATA/TELAM/CF 12/07/2015

Ο Νάτσο Σκόκο αποτελεί διακαή πόθο του Μαρσέλο Γκαγιάρδο στην Ρίβερ Πλέιτ, όμως η Νιούελς δεν θέλει καν να ακούει για πώληση του Αργεντινού.

Μετά από δυο δύσκολες χρονιές ο Νάτσο Σκόκο φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τα πατήματα του, αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Αργεντινή με την Νιούελς, μετρώντας 35 συμμετοχές με 10 γκολ και 3 ασίστ (σε όλες τις διοργανώσεις).

Για την ποιότητα του "υδραυλικού" ούτε λόγος. Αυτός είναι και ο... λόγος που ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο τον θέλει στην Ρίβερ Πλέιτ έτσι ώστε να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής (και επιθετικής) γραμμής.

Τα πράγματα βέβαια για τον τεχνικό των "εκατομμυριούχων" μόνο εύκολα δεν είναι. Τόσο η διοίκηση της Νιούελς, όσο και ο παίκτης δεν φαίνεται να σκέφτονται αυτή τη στιγμή το "διαζύγιο". Έτσι ο Γκαγιάρδο μάλλον θα μείνει με την όρεξη.

Στην Αργεντινή πάντως κρατούν μία πισινή, αφού και στο παρελθόν, κυρίως λόγω του χαρακτήρα του, ο Σκόκο είναι λίγο απρόβλεπτος.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ