ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψάχνει αγνοουμένους στην Λα Πλάτα ο Βερόν

Ψάχνει αγνοουμένους στην Λα Πλάτα ο Βερόν

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν αποδεικνύει πως είναι μαχητής και εκτός γηπέδων, καθώς συμμετέχει στην προσπάθεια αναζήτησης αγνοουμένων μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Λα Πλάτα.

Οι πλημμύρες που έπληξαν την Λα Πλάτα της Αργεντινής είχαν ως τραγικό απολογισμό πάνω από 50 νεκρούς και 20 αγνοουμένους, μαζί με πολύ μεγάλες υλικές καταστροφές, με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν να μην μένει ασυγκίνητος απέναντι στο δράμα τόσων ανθρώπων.

Ο Αργεντίνος πρώην διεθνής άσος και νυν αθλητικός διευθυντής της Εστουντιάντες βγήκε στους δρόμους για να βοηθήσει και χρησιμοποίησε το σκάφος του στην προσπάθεια εντοπισμού συγγενών του και άλλων αγνοουμένων.

"Νιώθω πολύ άσχημα επειδή αυτό που έγινε μας έχει κάνει να υποφέρουμε, άμεσα ή έμμεσα. Πήγα με τον ξάδερφό μου στο σπίτι του, είχε πλημμυρίσει και δεν μπορούσε να βγει κανείς.

Ψάχνει αγνοουμένους στην Λα Πλάτα ο Βερόν

Έτσι πήγαμε με το σκάφος και καταφέραμε να μαζέψουμε 4 γυναίκες και 2 άντρες. Αυτό που αισθάνεσαι αυτές τις στιγμές είναι θλίψη, θυμό και ανικανότητα", δήλωσε ο 38χρονος πρώην άσος των Πάρμα, Λάτσιο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ.

Να σημειωθεί πως οι ειδικοί αποδίδουν τη θεομηνία σε Λα Πλάτα και Μπουένος Άιρες (το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη) στην κλιματική αλλαγή καθώς και σε σειρά ανθρωπίνων λαθών, με τα μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα θύματα να ανέρχονται στα 57.

Ψάχνει αγνοουμένους στην Λα Πλάτα ο Βερόν
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ