ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Φανταστική ατμόσφαιρα στο Ροσάριο - Γοδόι Κρους

Φανταστική ατμόσφαιρα στο Ροσάριο - Γοδόι Κρους

Εκπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο "Χιγκάντε ντε Αρογίτο", πριν την αναμέτρηση της Ροσάριο Σεντράλ με τη Γοδόι Κρους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αργεντινής, με το sold-out να προκαλείται μόνο από μέλη της ομάδας. (VIDEO)

Ιστορική ήταν η αναμέτρηση της Ροσάριο Σεντράλ με τη Γοδόι Κρους, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αργεντινής, με το sold-out στο "Χιγκάντε ντε Αρογίτο" -χωρητικότητας 41.654 θέσεων - να προκαλείται μόνο από μέλη της γηπεδούχου ομάδας.

Ουσιαστικά - μιας κι έχει απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στην Αργεντινή εξαιτίας των συχνών φαινομένων βίας στα γήπεδα της χώρας - η Ροσάριο δεν χρειάστηκε να πωλήσει κανένα εισιτήριο σε κάποιον ο οποίος δεν είναι μέλος της ομάδας.

"Είναι ιστορικό επίτευγμα, είναι το καθαρό πάθος των οπαδών για την ομάδα", υποστήριξε ο πρόεδρος της Ροσάριο - η οποία απαριθμεί 66.000 μέλη - Χαβιέρ Σίγνο. Κι όσοι οπαδοί της ομάδας πήγαν στο γήπεδο, επιφύλαξαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Δείτε το παρακάτω χαρακτηριστικό βίντεο:

Η Ροσάριο Σεντράλ νίκησε με 1-0 τη Γοδόι Κρους χάρη στο γκολ του Σέσαρ Ντελγάδο. Για όλα τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Αργεντινής μπορεί να δείτε ΕΔΩ:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ