ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Επιστρέφει στη δράση ο 40άχρονος Κίλι Γκονσάλες

Επιστρέφει στη δράση ο 40άχρονος Κίλι Γκονσάλες

Τρία χρόνια αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια του και σε ηλικία 40 ετών, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Κίλι Γκονσάλες, ετοιμάζεται να τα φορέσει ξανά υπό την παρότρυνση του... Γκαμπριέλ Σούρερ.

Πέρασαν τρία χρόνια από τη στιγμή που 37άχρονος τότε, Κίλι Γκονσάλες, αποφάσιζε να πει "αντίο" στους αγωνιστικούς χώρους κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, και τώρα ετοιμάζεται να τα ξαναφορέσει μετά από παρότρυνση του φίλου του, τεχνικού ομάδας της Αργεντινής και γνώριμού μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Γκαμπριέλ Σούρερ.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού είναι πλέον τεχνικός της ομάδας Κρουσέρο δελ Νόρτε, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και ζήτησε προσθήκες για το ρόστερ της. Το όνομα του Κίλι Γκονσάλες είχε περίοπτη θέση στη λίστα του, και αυτός φυσικά αποδέχτηκε την πρόταση.

Ο Κίλι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ροσάριο Σεντράλ και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Μετά πήρε το δρόμο για το εξωτερικό, αγωνιζόμενος κατά σειρά με τις Σαραγόσα, Βαλένθια, Ίντερ ενώ επέστρεψε στην Αργεντινή για την αγαπημένη του Ροσάριο Σεντράλ με ένα ενδιάμεσο πέρασμα από την Σαν Λορένσο. Σταμάτησε το 2011. Μετά από τρία χρόνια επιστρέφει. Μπορεί ; Ο Σούρερ το πιστεύει, πάντως.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ