ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Άγαλμα Ρικέλμε στο μουσείο της Μπόκα!

Άγαλμα Ρικέλμε στο μουσείο της Μπόκα!

Η Μπόκα Τζούνιορς έκανε τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ρικέλμε μέσα στο μουσείο της, με τον Αργεντίνο άσο να ξεσπάει σε λυγμούς και να συγκλονίζει με τις δηλώσεις αιώνιας πίστης στους "χεϊνέσες" (photos+video)!

Δωρεάν μαθήματα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας σύλλογος στους παίκτες που έχουν γιγαντώσει το μύθο του συνεχίζει να παραδίδει η Μπόκα Τζούνιορς.

Μετά την πρόσφατη φιέστα που οργάνωσε στο "Μπομπονέρα" για να αποχαιρετήσει με κάθε μεγαλοπρέπεια τον Μαρτίν Παλέρμο (κρέμασε τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν), η ομάδα του Μπουένος Άιρες τίμησε το βράδυ του Σαββάτου και τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, κάνοντας στο μουσείο της τα αποκαλυτήρια του αγάλματος του 33χρονου άσου.

Η γλύπτρια που ανέλαβε τη δημιουργία του αγάλματος ήταν η Ελίζαμπεθ Έιτσορν, ενώ στα εγκαίνια παρέστησαν πέρα από αρκετούς φίλους της Μπόκα Τζούνιορς, τόσο ο πρόεδρος Χόρχε Αμόρ Αμεάλ όσο και ποδοσφαιριστές-φίλοι του Ρικέλμε όπως οι Μαρσέλο Ντελγάδο, Λούκας Βιάτρι και Χαβιέρ Γκαρσία.

"Αυτό είναι πάρα πολύ για μένα, δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξεχάσω. Εγώ και η οικογένειά μου θα είμαστε πάντα ευγνώμονες.

Άγαλμα Ρικέλμε στο μουσείο της Μπόκα!

Γεννήθηκα οπαδός της Μπόκα και θα πεθάνω οπαδός της Μπόκα", δήλωσε εμφανώς συγκινημένος (ξέσπασε μάλιστα σε λυγμούς) ο Ρικέλμε, και συνέχισε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που με έκανε Μπόκα. Όταν ήμουν μικρό παιδί με ονειρεύτηκε με αυτή τη φανέλα, να μπαίνω σε αυτό το γήπεδο και να γίνω μία ημέρα πρωταθλητής. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έχω μία ημέρα σαν αυτή.

Άγαλμα Ρικέλμε στο μουσείο της Μπόκα!

Θα είμαι για πάντα σε αυτό το σύλλογο, που είναι αυτός που αγαπώ. Για μένα το να φοράω τη φανέλα της Μπόκα είναι σαν να φοράω τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.

Για τους οπαδούς έλεγα πάντα ότι είναι τρελοί, τώρα ξεπέρασαν κάθε όριο. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας δώσω πίσω αυτό που προσφέρετε", κατέληξε ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος υποσχέθηκε ότι θα ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του με νίκες και τίτλους με τη φανέλα των "χεϊνέσες".

Άγαλμα Ρικέλμε στο μουσείο της Μπόκα!
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ