OPINIONS

Η Τζούλια και οι 5 ανακοινώσεις!

Η Τζούλια και οι 5 ανακοινώσεις!

Ο @naumaxos γράφει σοβαρά για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ, τσατίζεται και βγάζει ... 5 ανακοινώσεις σαν άλλος Πανόπουλος στον ίδιο του τον εαυτό. Α, και η άμυνα του ΟΦΗ που θύμιζε Τζούλια Αλεξανδράτου. Διαβάστε το απολαυστικό κανονάκι...

H ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων υποδέχτηκε τον ΠΑΟ των 999 προβλημάτων στο ΟΑΚΑ των αρκετών προβλημάτων σε ένα ματς όπου μόνο τα ονόματα των ομάδων θύμιζαν τα αθηναϊκά ντέρμπι των περασμένων ετών. Η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ είναι τόσο δραματική που οι παίκτες της έχουν καταφύγει στο να κουρεύουν ο ένας τον άλλο.

Τελικό αποτέλεσμα 0-2 για τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Ο μόνος που μπορεί να θυμάται αυτό το παιχνίδι είναι ο Βιτόλο, όχι μόνο γιατί σκόραρε αλλά και γιατί είχε και το χρόνο να κάνει κοντρόλ, να σουτάρει, να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Για την ακρίβεια, στα πέναλτι που έχει εκτελέσει τόσο μόνος στην αντίπαλη περιοχή δεν ήταν.

Naumaxos: 2 παράγραφοι μέχρι τώρα και δεν έχεις γράψει κάτι αστείο.

Η Τζούλια και οι 5 ανακοινώσεις!

Οι παίκτες του ΠΑΟ μπήκαν τόσο υπνωτισμένοι στο πρώτο ημίχρονο, που αν την προηγούμενη εβδομάδα ο Φάμπρι τους έβαλε να δουν τους “300”, χτες μάλλον τους έβαλε το “Notebook”.

Naumaxos: ο ορισμός της βαρετής ταινίας είναι ο Αγγελόπουλος και εσύ γράφεις για “Notebook”; Δε σας τα μαθαίνουν αυτά στα σεμινάρια;

  • Από τα θετικά του χτεσινού ματς για τον Παναθηναϊκό είναι και το μηδέν στην άμυνα, εκεί όπου φαίνεται να αποδίδει η έμπνευση του Φάμπρι να έχει τον Πίντο να μαρκάρει σε όλο το γήπεδο το Μπουμσόνγκ. Ο Πίντο πρόσφερε και την καλύτερη φάση του αγώνα με την τούμπα του, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι ακόμα και αν διώξεις το άτομο Βύντρα από την ομάδα δύσκολα διώχνεις την ιδέα “Βύντρα”.

Naumaxos συγνώμη, αλλά φτάσαμε στη μέση και μόνο για τον Παναθηναϊκό έχεις γράψει.

Η Τζούλια και οι 5 ανακοινώσεις!
INTIME SPORTS

Λίγα πράγματα από την ΑΕΚ που δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα εκτός της φάσης του Κατίδη, ο οποίος νιώθει τόσο αδικημένος από το Λίνεν και τον κόσμο της ΑΕΚ που θεώρησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε πολύ εύκολη για έναν παίκτη του ταλέντου και επέλεξε να αστοχήσει επιδεικτικά. Κακό ματς και από τον Πετρόπουλο που δεν κατάφερε να διαψεύσει όσους έλεγαν ότι πρόκειται για το alter ego του Τοτσέ. Κατάφερε να έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με τον Τοτσέ σε μια μέρα που αυτός έλειπε.

Κάτσε, "Κατσού", Σάλπι, Βούκιτς;

Φουλ επίθεση από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 4-2 επί του Πανιωνίου με πρωταγωνιστές τους Κάτσε, “Κάτσου”, Σάλπι και Βούκιτς. Πρώτος μεταξύ ίσων ο Κατσουράνης με μια ενέργεια που λίγοι ποδοσφαιριστές εκτός Ολυμπιακού μπορούν να επιχειρήσουν. Αλλά και το γκολ που σημείωσε είναι σπάνιας ομορφιάς.

Naumaxos:,Βγάζεις εμπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό και τον Κατσουράνη. Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι.

Ευφορία επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την εύκολη επικράτηση με 4-0 επί του ΟΦΗ. Ο Μίτσελ πιστώνεται την καλή εικόνα και το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε αρκετές φορές παρά το ότι τα 4 γκολ μπήκαν σε μια άμυνα που στα τελευταία παιχνίδια έχει φάει περισσότερα γκολ και από τη Τζούλια Αλεξανδράτου στις ταινίες της. Έτσι με νίκη στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει και μαθηματικά ένα πρωτάθλημα που στην πραγματικότητα τελείωσε πιο γρήγορα και από την υπομονή των ανθρώπων του ALPHA με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Τζούλια και οι 5 ανακοινώσεις!

Στα άλλα ματς ξεχώρισε η νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΣ Γιάννενα, νίκη που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση. Το 2-0 ήρθε με δύο γκολ του Λάζλο Λέντσε κρατώντας την παράδοση που θέλει τον Αστέρα Τρίπολης να παρουσιάζει ένα ποδοσφαιριστή κάθε εβδομάδα. Κάτι σαν την ερωτική ζωή της Σάσας Μπάστα δηλαδή.

  • Αναμφίβολα, το ματς της αγωνιστικής είναι το Βέροια-Άρης. Για πολλούς είναι ο αγώνας που θα κρίνει πολλά στο παιχνίδι της παραμονής και για ακόμα περισσότερους είναι “αυτό που θα παίζει στο background ενώ διαβάζω/κάνω δουλειές στο σπίτι/ψάχνω για εκείνο το τραγούδι που μου έχει κολλήσει”.

Naumaxos: Το κείμενο τελείωσε. Δεν έκανες κανένα λάθος εις βάρος καμιάς ομάδας. Καληνύχτα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ