OPINIONS

Μαγική εμπειρία το Λονδίνο!

Μαγική εμπειρία το Λονδίνο!
INTIME SPORTS

Η Βίκυ Αρβανίτη γράφει στο blog, που διατηρεί στο Sport24.gr μαζί με τη συμπαίκτριά της, Μαρία Τσιαρτσιάνη, για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και για το τι έπεται στη συνέχεια. (video)

Τελείωσαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μοιάζει παράξενο τώρα πια και μακρινό καθώς ήδη επιστρέψαμε στους συνήθεις ρυθμούς.

Τα τελευταία 2 χρόνια που είχε ξεκινήσει η Ολυμπιακή πρόκριση ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όλους και κυρίως εμάς που αγωνιζόμασταν για την πρόκριση.

Ήταν μια μαγική εμπειρία, για πρώτη φορά επισκέφτηκα το Λονδίνο και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Το γήπεδο του μπιτς βόλεϊ πραγματικά εντυπωσιακό, γεμάτο κόσμο καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ, μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για ακόμη μια φορά, καθώς και στις προηγούμενες Ολυμπιάδες, αλλά και εδώ, ήταν από τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Φυσικά και η τοποθεσία του γηπέδου ήταν στο πιο κεντρικό σημείο του Λονδίνου, δίπλα στα βασιλικά ανάκτορα, κάτι που έδινε ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και ομορφιά στο άθλημά μας.

Όσον αφορά τους αγώνες μας, προσπαθήσαμε σε κάθε ματς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, χαρήκαμε κάθε παιχνίδι, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Κάναμε μια νίκη και 2 ήττες αλλά οι εκπλήξεις που έγιναν στον όμιλό, μας στέρησαν την πρόκριση στην επόμενη φάση που ήταν και ο αρχικός μας στόχος.Παρ' όλα αυτά έφυγα με όμορφα συναισθήματα από το Λονδίνο, καθώς και μόνο το γεγονός ότι καταφέραμε να είμαστε εκεί μέσα από όλες τις δυσκολίες που περάσαμε για να πάρουμε την πολυπόθητη πρόκριση, το ότι παλέψαμε κάθε παιχνίδι και ευχαριστηθήκαμε όλη την πορεία μας εκεί, μου αρκεί. Φυσικά υπάρχει η απογοήτευση που δεν προχωρήσαμε όσο θα θέλαμε αλλά ο αθλητισμός έτσι είναι, έχει ατυχίες, δυσκολίες, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Έκλεισε έτσι άλλος ένας κύκλος, μια τετραετία γεμάτη έντονα συναισθήματα, χαρές, λύπες, δυσκολίες, που όμως μας έκαναν πιο δυνατές. Πλέον ακολουθεί περίοδος ξεκούρασης μετά και το τουρνουά της Πολωνίας, απ' όπου και επιστρέφουμε, και μένει ακόμα μια διοργάνωση στα τέλη Οκτωβρίου, όπου ουσιαστικά κλείνει οριστικά αυτή η σεζόν.Έπειτα θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια, κάτι που εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Μέχρι τότε όμως προέχει λίγη ξεκούραση μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά.Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους και θα τα ξαναπούμε σύντομα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ