Συνάντηση Βασιλειάδη με τον Πρέσβη του Πακιστάν

Συνάντηση Βασιλειάδη με τον Πρέσβη του Πακιστάν

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Πρέσβη του Πακιστάν στην Αθήνα κ. Khalid Usman Qaiser για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο χωρών.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν  στην Αθήνα κ. Khalid Usman Qaiser για τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασίας των δύο χωρών σε θέματα αθλητισμού.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αθλητικών Δημοσιογράφων του Πακιστάν και ΓΓ της Διεθνούς Ένωσης Αθλητικού Τύπου της Ασίας κ. Amjad Aziz Malik, ο οποίος ενημέρωσε τον Υφυπουργό ότι έχει ήδη κληθεί η ελληνική ομάδα σκουός να επισκεφθεί το Πακιστάν. Ο κ. Πρέσβης απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Βασιλειάδη και στον κ. Συναδινό να επισκεφθούν το Πακιστάν το επόμενο διάστημα.

Το Πακιστάν έχει παράδοση σε αθλήματα όπως το σκουός και το κρίκετ και κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η δυνατότητα δημιουργίας γηπέδου κρίκετ στην Ελλάδα.

Υπεγράφη η σύμβαση για το συνθετικό χλοοτάπητα στη Λευκάδα

Παρά από τη συνάντηση με τον Πρέσβη του Πακιστάν ο κ. Βασιλειάδης είχε μία ακόμη κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευκάδας Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Περδικάρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Σπύρο Πολίτη και υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση για την πράξη: «Γήπεδο Τσουκαλάδων Δήμου Λευκάδας – συνθετικός χλοοτάπητας».

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Η Mikri Ollandeza δεν έχει τίποτα να κρύψει από την εφορία

Τη λένε Δανάη, προτιμά τα μπέργκερ απ' το modeling, κάνει ταξιδιωτικά vlogs παρέα με το Δημήτρη και πληρώνει κανονικά τους φόρους της ως Youtuber.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έγκλημα στα Πατήσια: Στον κύκλο της 32χρονης ψάχνουν τον δολοφόνο

Δεν συσχετίζουν οι Αρχές το επάγγελμα της άτυχης 32χρονης με την δολοφονία. Δύο τα βασικά σενάρια που εξετάζονται. Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας ήταν είτε προσωπικά είτε η ληστεία

Όταν ο Κοσκωτάς έδωσε 600 εκατομμύρια στον Σαραβάκο

Μία κινηματογραφική ιστορία που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούσε κάθε θρίλερ μυστηρίου. Με λεφτά σε βαλίτσες που θάφτηκαν κάτω από τα πλακάκια και τη θυρίδα '202 Α' να μιλάει ακόμα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24