ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην τελική ευθεία για την ανάληψη της προεδρίας ο Γιαννακόπουλος

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018.
(EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER FOODS Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την συνάντηση με τον Γενικό γραμματέα της FIBA Πάτρικ Μπάουμαν, σε ξενοδοχείο της Αθήνας την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018. (EUROKINISSI SPORTS/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να οδεύει προς την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και επιθυμεί να υπάρξει εκλογική διαδικασία την Παρασκευή (08/06).

Μπορεί η σειρά των τελικών της Basket League να ξεκινά, ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο που απασχολεί το Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει στα χέρια του τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό Α.Ο.

Τη Δευτέρα (04/06) οι δύο πλευρές που είχαν καταθέσει τις λίστες για σχηματισμό διοίκησης στο Πρωτοδικείο θα ενημερώσουν τον Πρωτοδίκη για τις εξελίξεις που υπάρχουν αναιρώντας τις υποψηφιότητες τους, ενώ την ίδια ώρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να είναι απόλυτα έτοιμος για να αναλάβει τον Ερασιτέχνη.

Η στελέχωση του ψηφοδελτίου, εάν δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί, βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Το ποιοι βρίσκονται σε αυτή τη λίστα κρατείται ακόμα ως μυστικό με το μόνο δεδομένο να είναι η παρουσία του ίδιου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε αυτό.

Από εκεί και πέρα στόχος είναι οι εκλογές να διεξαχθούν από τις 8 Ιουνίου και να μην υπάρξει επαναληπτική Γενική Συνέλευση μία εβδομάδα αργότερα, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος για την αναδιοργάνωση του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, ο πρωταρχικός στόχος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι να μπει μία τάξη στο σύλλογο και να "νοικοκυρευτούν" τα οικονομικά του αφού τα χρέη ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, υπάρχει και η δυσοίωνη πρόβλεψη που κάνει λόγο για ακόμα μεγαλύτερο ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ