Προκηρύσσει εκλογές ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Προκηρύσσει εκλογές ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης στις 27 Μαΐου και καλεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παρουσιάσει το σχεδιασμό του για το αγωνιστικό, τα χρέη και το γήπεδο στο Γουδί.

Γενική Συνέλευση με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Διοικητικού Συμβουλίου, προκηρύσσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, με χρονικό ορίζοντα στις 27 Μαΐου. Η διοίκηση Μπαλτάκου ικανοποιεί το αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη διενέργεια αρχαιρεσιών και τον καλεί να παρουσιάσει το συνδυασμό του και τα πλάνα του για τα αγωνιστικά τμήματα, τη μετεγκατάσταση στο Γουδί και την αποπληρωμή των χρεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"O Παναθηναϊκός Α.Ο. θα προκηρύξει Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 27 Μαΐου, ώρα 18:00, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:

1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή,

2. Λογοδοσία Δ.Σ.,

3.Έκθεση Έξελεγκτικής Επιτροπής,

4. Έγκριση απολογισμού ληξάσης περιόδου ,

5. Απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης,

6. Παρουσίαση του σχεδιασμού από πλευράς των υποψηφίων σχετικά με την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών του Α.Ο., και

7. Διενέργεια Εκλογών.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα γίνει, στις 4/6/2017 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.

Παρακαλούνται τα μέλη να δώσουν το παρών στην πρώτη Γεν. Συνέλευση".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Παγκόσμιο ρεκόρ: Του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς - ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

Black Friday: Ο Κωτσόβολος έχει ήδη ξεκινήσει τις προσφορές

Οι προσφορές που ξεχωρίζουν, το ξεκαθάρισμα του στοκ και η επιθετική πολιτική της Κωτσόβολος στο φετινό Black Friday

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24