ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε τα επεισόδια του WSOP Main Event 2011!

Δείτε τα επεισόδια του WSOP Main Event 2011!

Απολαύστε επεισόδια από το WSOP Main Event 2011 (videos)

Mετά τα δύο events με τα μεγαλύτερα buy-ins στο World Series Of Poker, το Event #2: $25.000 Heads-Up Championhship, που είδατε εδώ και το Event #55: $50.000 The Poker Players’ Championship, που είδατε εδώ, ξεκίνησαν οι μεταδόσεις του WSOP Main Event 2011, του τουρνουά που μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε χρόνο.

Η μετάδοση του WSOP Main Event έχει αρκετές αλλαγές, συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, με τους παραγωγούς να έχουν προαναγγείλει διαφορετική προσέγγιση, βασισμένη κυρίως στην ανάλυση παρτίδων, ώστε να βοηθήσουν τους τηλεθεατές να καταλάβουν περισσότερα πράγματα για το παιχνίδι.

Τα επεισόδια, που αφορούν στο Main Event ξεκινούν καλύπτοντας το τουρνουά από τη Day 3 και μετά και οι προβολές αυτών των επεισοδίων θα συνεχιστούν μέχρι και τον Νοέμβριο, όταν και θα κάτσουν και πάλι στο τραπέζι του Rio, οι “November 9”. Στην περιγραφή οι Λον Μακέρεν, Νόρμαν Τσαντ και Κάρα Σκοτ.

Απολαύστε τα δύο πρώτα επεισόδια, που αφορούν στο 2011 WSOP Main Event, με δυνατές μονομαχίες και την ατμόσφαιρα που φέρνει το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στον κόσμο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ