ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε τα επεισόδια του μεγαλύτερου τουρνουά πόκερ! (vids)

Δείτε τα επεισόδια του μεγαλύτερου τουρνουά πόκερ! (vids)

Μεταδόθηκαν τα καινούρια επεισόδια του WSOPMain Event και για αυτή την εβδομάδα, με την αγωνία σιγά σιγά να κορυφώνεται, καθώς οι παίκτες έχουν πλέον μπει στα χρηματικά έπαθλα και πλησιάζουν όλο και περισσότερο προς το τελικό τραπέζι και το όνειρο κατάκτησης του μεγαλύτερου τίτλου πόκερ στον κόσμο.

Ηκάμερα και τα σχόλια των ΝόρμανΤσαντ και Λόρεν Μακέχερν, μας μεταφέρουν τις προσπάθειες αρκετών γνωστών παικτών, όπως οι Ντάνιελ Νεγκράνου, Μπεν Λαμπ, Βανέσα Ρούσο και ο απόλυτος σταρ των TVTables, Ζαν Ρομπέρτ Μπελάντ.

Φυσικά δεν λείπουν και οι προσπάθειες ερασιτεχνών παικτών να προχωρήσουν στο WSOPMain Event, με τα επεισόδια να φτάνουν μέχρι και το τέλος της Day 4, οπότε και μένουν 378 παίκτες.

Οι μεταδόσεις του ESPN για το WSOPMain Event, θα συνεχιστούν μέχρι και τονΝοέμβριο, οπότε και οι 9 φιναλίστ θα συναντηθούν και πάλι στα τραπέζια του Rio, για να διεκδικήσουν τον τίτλο στο 42ο WSOPMain Event. Παρακολουθήστε όλη τη δράση, όλα τα μεγάλα pots και όλες τις συγκινήσεις από το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στον κόσμο. (τα επεισόδια αναφέρονται ως 13 και 14, αλλά πρόκειται για τα 11 και 12).

Tα προηγούμενα επεισόδια του WSOP Main Event.

Eπεισόδια 9&10(με τονΧάρη Τσαούσση στο τηλεοπτικό τραπέζι).

Eπεισόδια 7&8.

Eπεισόδια 5&6

Eνώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα Event #2, $25.000 Heads-Up Championshipκαι Poker Players' Event

Δείτε τα επεισόδια του μεγαλύτερου τουρνουά πόκερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ