Νέος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Οικονομόπουλος

Νέος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Οικονομόπουλος

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (10/07) η συγκρότηση σε σώμα της προσωρινής διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. με τον Τάκη Οικονομόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προέδρου.

Το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της ξεκίνησε η προσωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας (10/07). Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. με τον Τάκη Οικονομόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προέδρου στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Πλέον, ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα ξεκινήσει τις προσπάθειες του για την εξεύρεση πόρων ενώ αναμένεται να παρθούν και αποφάσεις για το μέλλον όλων των ομαδικών τμημάτων.

Ο... οικιοθελής υποβιβασμός στην Α2 θα εξυπηρετούσε το πλάνο εξυγίανσης, ωστόσο δεν γίνεται να συμβεί τώρα. Τουλάχιστον, για τα δύο τμήματα βόλεϊ αυτό είναι αδύνατο αφού σύμφωνα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων οι πράσινοι είναι εκτός προθεσμίας και θα πρέπει είτε να κατεβάσουν έφηβους και νεάνιδες ώστε να υποβιβαστούν αγωνιστικά είτε να μείνουν ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης και του χρόνου να παίξουν στην Α2.

Το τι θα γίνει τελικά με τα τέσσερα ομαδικά τμήματα του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα το δούμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Συνεδρίασαν τη Δευτέρα (10/7) το απόγευμα τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο, τα οποία συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Το νέο σώμα αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς για θέματα του Ομίλου, αποφάσισε να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια, επιδιώκοντας άμεσα συναντήσεις με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και όλο το φάσμα των Παναθηναϊκών προσωπικοτήτων με πρωταρχικό στόχο την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων του Συλλόγου την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Το σώμα όπως συγκροτήθηκε έχει ως εξής:

Πρόεδρος:  Οικονομόπουλος Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Πλυτάς Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Συνοδινός Θεόδωρος

Αν. Γεν. Γραμματέας: Κουρούμαλος Σπυρίδων

Ταμίας: Σβηνέλης Χαράλαμπος

Πρόεδρος Οικ. Επιτροπής: Λεκάκης Εμμανουήλ

Έφορος Εγκαταστάσεων: Συνοδινός Θεόδωρος

Γενικος Αρχηγός: Πλυτάς Νικόλαος

Αν. Γεν. Αρχηγός: Σπαρτιώτης Ευστάθιος

Τακτικό Μέλος: Αντωνίου Παναγιώτης

Αναπληρωματικό Μέλος: Αναστασίου Βλάσης,  Λουκανίδης Τάκης

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χρέη Β΄ Αντιπροέδρου θα έχει ο κ. Κωσταντίνος Βράχας, ο οποίος θα λειτουργήσει επικουρικά με τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Πλυτά.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Jayla, η Θεσσαλονικιά DJ που αγάπησε το Dirty Dancing

Ο χορός και η μουσική ήταν ανέκαθεν το κολημμά της. Το δικό μας; Το account της στο Ιnstagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24