ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Βάλε τα αθλητικά σου και τρέξε στο Ναύπλιο

Βάλε τα αθλητικά σου και τρέξε στο Ναύπλιο

Το Sport24.gr βρίσκεται στο πλευρό μιας ακόμα μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης και σου εξηγεί γιατί και εσύ πρέπει να βρεθείς στο Ναύπλιο στις 15/3 για τον "2ο Μαραθώνιο Ναυπλίου".

Το Ναύπλιο αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών. Η ιστορία του, η αρχιτεκτονική του και η γεωγραφική του θέση το καθιστούν μια πόλη που πολλοί θέλουν να επισκεφτούν για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης.

Ειδικά για όσους μένουν κοντά σε αυτό δεν υπάρχει άλλη σκέψη από τα βρεθείς στα γραφικά σοκάκια του και να ξεκινήσεις ένα ακόμα μαγικό ταξίδι στο χρόνο.

Ένα ταξίδι με κάστρα (χωρίς δράκους), με πλακόστρωτους δρόμους και δρομόσκαλες που ξεκινούν από το ύψος της πλατείας Συντάγματος και ενώνουν την πόλη με την Ακροναυπλία. Το απογευματάκι είναι η καλύτερη ώρα για να κάνεις μια βόλτα στα γραφικά στενάκια της Παλιάς Πόλης με τα κομψά νεοκλασικά και τα βενετσιάνικα μπαλκόνια, τις παλιές εκκλησίες και τις τούρκικες βρύσες της και θα γεμίσεις το μυαλό σου εικόνες.

Φυσικά δεν γίνεται να μην ανέβεις στο Παλαμήδι. Η θέα είναι ονειρική και σίγουρα θα σε ανταμείψει παρά τα 999 σκαλιά που έχεις μπροστά σου. Να το πάρεις το καραβάκι για το Μπούρτζι που όλο αναβάλλεις για να δεις το Κάστρο με τη βαριά ιστορία από κοντά.

Όλα τα προηγούμενα αφορούν το Ναύπλιο... Υπάρχουν όμως και εκείνοι που τους αρέσει να τρέχουν. Άλλοι "καταπίνουν" αμέτρητα χιλιόμετρα και άλλοι κάνουν σαφέστατα λιγότερα όμως η διασκέδαση παραμένει ίδια.

Τι γίνεται όμως όταν η αγάπη για το τρέξιμο και εκείνη για το Ναύπλιο συναντιούνται; Το αποτέλεσμα ονομάζεται "2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου" και σίγουρα όσοι βρεθείτε εκεί θα το απολαύσετε με την ψυχή σας. Φυσικά, όταν δύο κορυφές συναντιούνται δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η κορυφαία αθλητική ιστοσελίδα της χώρας, το Sport24.gr.

Όσοι αγαπούν το Ναύπλιο και τους αρέσει το τρέξιμο την Κυριακή 15 Μαρτίου θα έχουν ακόμα ένα λόγο για να επισκεφτούν την αγαπημένη του πόλη. Για δεύτερη χρονιά θα διοργανωθεί ο Μαραθώνιος Ναυπλίου στον οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν δρομείς από όλη τη χώρα και όχι μόνο.

Πέρα από τη διαδρομή του Μαραθωνίου θα διεξαχθούν παράλληλα αγώνες 5 χλμ αλλά και ημιμαραθώνιος. Ακόμα όμως και σε όσους δεν αρέσει το τρέξιμο μπορούν να πάνε και με το ποδήλατό τους να τρέξουν.

Για 1η φορά θα διεξαχθεί και Ημιμαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία. Πέρα από τα αγωνίσματα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παράλληλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Το Sport24.gr για μία ακόμα βρίσκεται στο πλευρό ενός ακόμα κορυφαίου αθλητικού γεγονότος. Μάλιστα, σας δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ δύο μεγάλοι τυχεροί θα έχουν και δωρεάν διαμονή.

Για αυτό, λοιπόν, βάλτε τα αθλητικά σας και ραντεβού στις 15/3 στο Ναύπλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ