ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ο ΔΕΣΜΟΣ στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο ΔΕΣΜΟΣ στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Το Μη Κερδοσκοπικό ΣωματείοΔΕΣΜΟΣ συμμετέχει στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και της κοινωνικής προσφοράς!

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ συμμετέχει στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βορείου Ελλάδας και συμπορεύεται με τον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, για την προώθηση του αθλητικού πνεύματος και της κοινωνικής προσφοράς!

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2013, ο ΔΕΣΜΟΣ σας προσκαλεί να ενισχύσετε το κοινωνικό του έργο τρέχοντας στις διαδρομές των 1, 5 και 10 χιλιομέτρων. Παράλληλα, στα πλαίσια του μαραθωνίου, ο ΔΕΣΜΟΣ διοργανώνει και την 1 Μαραθώνια Συλλογή Αγαθών (βρεφικές πάνες, βρεφικές κρέμες και γάλα σκόνη) τα οποία στη συνέχεια θα προσφερθούν σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.desmos.org/marathonios και στο επίσημο site του Μαραθωνίου www.atgm.gr

Ο ΔΕΣΜΟΣ είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που συνδέει ΜΚΟ, φορείς κοινωνικής πρόνοιας και ιδρύματα, με την προσφορά κάθε ιδιώτη και επιχείρησης. Σκοπός του είναι να αξιοποιεί το πλεόνασμα προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες για να καλύπτει διαπιστωμένες ανάγκες οργανισμών και φορέων με την εγγύηση πως κάθε προσφορά «πιάνει τόπο» γιατί πηγαίνει εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Για να μάθετε περισσότερα για τη δράση του ΔΕΣΜΟΥ, επισκεφθείτε το www.desmos.org ή βρείτε το ΔΕΣΜΟ στο Facebook: https://www.facebook.com/desmos.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ