ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ξεχωριστή αποστολή για τον Ημι-Μαραθώνιο

Ξεχωριστή αποστολή για τον Ημι-Μαραθώνιο

Ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις εγγραφές των Συλλόγων Δρομέων Υγείας στον 3ο Ημι-Μαραθώνιο να δοθούν στον Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τα συσσίτια που διοργανώνει.

Ο 3ος Ημιμαραθωνιος της Αθήνας έρχεται στις 4 Μαΐου και μαζί του φέρνει σημαντική στήριξη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης. Ο ΣΕΓΑΣ εγκαινιάζει και σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που «τρέχει» ήδη με διάφορες μορφές και σε άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα τα έσοδα που θα προκύψουν από τις εγγραφές των Συλλόγων Δρομέων Υγείας θα διατεθούν στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για τα συσσίτια των απόρων που διοργανώνονται από κοινού με το Δήμο της πόλης.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που εντάσσουμε ακόμη ένα ιερό σκοπό τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια δείχνει μια ξεχωριστή δυναμική" είχε δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος κατά την συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης της φετινής διοργάνωσης.

Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ για τη διάθεση των εσόδων από τις εγγραφές των Συλλόγων Υγείας έγινε δεκτή με μεγάλη ικανοποίηση από τα σωματεία των δρομέων που αναμένεται να στηρίξουν ακόμη πιο μαζικά αυτή την προσπάθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εγγραφών για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5 χλμ. λήγει την Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου ενώ όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στα 3 χλμ. WIND θα πρέπει να απευθυνθούν στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ