ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Κεφλεζίγκι: "Έρχομαι του χρόνου"

Κεφλεζίγκι: "Έρχομαι του χρόνου"
INTIME SPORTS

Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, Μεμπ Κεφλεζίγκι εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί το 2014 στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο. Το μήνυμα του Αμερικανού στους δρομείς του φετινού αγώνα (φωτό).

Άρτι αφιχθείς από τη Νέα Υόρκη όπου συμμετείχε στον Μαραθώνιο την προηγούμενη Κυριακή (3/11) ο Μεμπ Κεφλεζίγκι συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα στο κλειστό του ταεκβοντό.

Προσκεκλημένος της αθλητικής εταιρείας "Skechers" έκοψε την... κορδέλα των εγκαινίων στην έκθεση για τον Μαραθώνιο και τίμησε με την παρουσία του τη συνέντευξη Τύπου της οργανωτικής επιτροπής.

Ο 38χρονος Αμερικανός με καταγωγή από την Ερυθραία της Αφρικής είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και στο Λονδίνο το 2012 τερμάτισε 4ος.

" Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και συγκίνηση που βρίσκομαι ξανά στην Αθήνα δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Λίγες μέρες πριν από τον αγώνα προσπαθούσα να επιλέξω που θα αγωνιστώ, στα 10.000μ. ή στο μαραθώνιο. Τελικά, λόγω της παρουσίας μου στην Ελλάδα και τη σημασία του αγώνα, επέλεξα το μαραθώνιο. Έφυγα με μετάλλιο, το αργυρό, το οποίο ήταν ο μεγάλος μου στόχος. Οι αναμνήσεις μου είναι μοναδικές", δήλωσε ο Κεφλεζίγκι.

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα από τα πρόσωπα του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης. Φέτος είχε αναλάβει να προπονήσει τη διάσημη ηθοποιό, Πάμελα Άντερσον, η οποία κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη της προσπάθεια.

Προσιτός και φιλικός με τους άλλους αθλητές, δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν και πόζαρε σε αμέτρητες φωτογραφίες. Μέσω του Sport24.gr έστειλε το δικό του μήνυμα στους δρομείς που θα παραταχθούν την Κυριακή στην εκκίνηση στον Μαραθώνα, υπογράφοντας το πρόγραμμα του αγώνα.

Κεφλεζίγκι: "Έρχομαι του χρόνου"

" Με τις καλύτερες ευχές & τρέξε για να νικήσεις", αναφέρει το μήνυμα του Κεφλεζίγκι. " Θα ήθελα να επιστρέψω του χρόνου και να τρέξω στο μαραθώνιο στην επέτειο των δέκα ετών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες", είπε με αρκετή σοβαρότητα. Μένει να πραγματοποιήσει την απειλή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ