ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

"Ένας αγώνας για όλους"

"Ένας αγώνας για όλους"

Βίκυ Χατζηβασιλείου, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Σοφία Γκόσιου και Ελένη Τσολάκη τίμησαν με την παρουσία τους εκδήλωση της WIND που ήταν αφιερωμένη στην προβολή του 8ου Διεθνή Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" και, κυρίως, των ενεργειών για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου θηλέων "Μέλισσα".

Το Sport24.gr και η WIND στηρίζουν τον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", ο οποίος θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21 Απριλίου. Η γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών, άλλωστε, παρουσίασε σε εκδήλωση της την Δευτέρα (11/3) μία από τις δράσεις της που έχουν ως στόχο να κάνουν τον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο έναν αγώνα για όλους και παράλληλα να ενισχυθούν συνανθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.

Οκτώ δημοφιλείς προσωπικότητες, λοιπόν, που έχουν δεσμούς με την πόλη της Θεσσαλονίκης θα φορέσουν στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" τα χρώματα της "WIND running team" αναλαμβάνοντας τον ξεχωριστό ρόλο του πρεσβευτή της ομάδας για να διαδώσουν το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και να βοηθήσουν έμπρακτα το ορφανοτροφείο θηλέων "Μέλισσα". Στη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11/3) έδωσαν, μάλιστα, το παρών η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης η ηθοποιός Ντορέτα Παπαδημητρίου και οι παρουσιάστριες, Σοφία Γκόσιου και Ελένη Τσολάκη ενώ, ακόμη, θα τρέξουν για λογαριασμό της "WIND running team" η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής, Φώτης Σεργουλόπουλος και ο σεφ, Ακης Πετρετζίκης.



Παρακάτω μπορείτε να δείτε videos από τις ομιλίες της Βικυς Χατζηβασιλείου και της Ντορέτας Παπαδημιτρίου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η πρόεδρος του ορφανοτροφείου "Μέλισσα", κα Ανδρονίκη Κεραμοπούλου αναφέρθηκε στην σημασία της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας: "Σας ευχαριστούμε θερμά για την απόφαση να στηρίξετε την "Μέλισσα" και τα παιδιά που προστατεύει. Η σφοδρότητα της οικονομικής κρίσης έχει επηρεάσει την ικανότητα των φορέων παιδικής προστασίας να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους. Για τον λόγο αυτό είναι βαθιά συγκινητικό το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον αγώνα που καταβάλλουμε".

Όποιος ενδιαφέρεται να τρέξει για καλό σκοπό με τα χρώματα της "WIND running team" δεν έχει παρά μόνο να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της WIND http://www.wind.com.gr/gr/wind/marathonios-thessaloniki-2013/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ