ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Έκανε νέο ρεκόρ στο τρέξιμο με κουστούμι!

Έκανε νέο ρεκόρ στο τρέξιμο με κουστούμι!

Ο Chris Estwanik έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης και έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο τρέξιμο με... κουστούμι! (VIDEO)

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ανθρώπους να κάνουν διάφορα για να μπουν στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Ανάμεσα στα διάφορα τρελά που έχουμε δει είναι δρομείς να τρέχουν με κοστούμι σε μεγάλους αγώνες.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο το παγκόσμιο ρεκόρ τρεξίματος Ημιμαραθωνιου με κουστούμι. Ο Βρετανός Σκοτ Φορμπς είχα καλύψει την απόσταση σε 1:18.13.

Πριν από λίγες ημέρες ο Chris Estwanik ήταν εκείνος που κατέρριψε τη συγκεκριμένη επίδοση. Ο 37χρονος παλιός πρωταθλητής των μεσαίων αποστάσεων των ΗΠΑ έτρεξε στον Ημιμαραθώνιο της Νέας Υόρκης καλύπτοντας την απόσταση σε 1:11.36 κάνοντας νέο ρεκόρ.

"Όλοι στη διαδρομή που έκανα με χειροκροτούσαν. Υπήρχαν και κάποιοι που νόμιζαν ότι είχα αργήσει να πάω σε μίτινγκ στη δουλειά. Υπήρχε αέρας ο οποίος μας δυσκόλευε. Το κουστούμι μου πρόσθετε βάρος και δεν μπορούσα να τρέξω με άνεση" είπε μεταξύ άλλων μετά τον τερματισμό του.

Δείτε το βίντεο από τερματισμό του

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα πιο καυτά μοντέλα που θα τρελάνουν την καλοκαιρινή Αθήνα

Κάναμε το τελευταίο casting πριν κλείσουν τα πρακτορεία για καλοκαιρινές διακοπές. Ιδού τα αποτελέσματα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24