ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Αύξηση εγγραφών για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Αύξηση εγγραφών για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 33 χρόνια ευθύνης απέναντι στον κορυφαίο διαχρονικό, αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και αναπτυξιακό θεσμό της χώρας. Μεγάλη αύξηση του αριθμού των εγγραφών.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 33 χρόνια ευθύνης. Όπως μάλιστα προκύπτει από την μεγάλη αύξηση του αριθμού των εγγραφών, αλλά και τη συγκινητική ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των δρομέων από όλον τον κόσμο, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2015 θα ξεπεράσει σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

"Αγαπητοί συνεργατες,

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας συμπληρώνει 33 χρόνια ευθύνης απέναντι στον κορυφαίο διαχρονικό, αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και αναπτυξιακό θεσμό της χώρας μας. Όπως μάλιστα προκύπτει από την μεγάλη αύξηση του αριθμού των εγγραφών, αλλά και τη συγκινητική ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των δρομέων από όλον τον κόσμο, ο Μαραθώνιος Αθήνας 2015 θα ξεπεράσει σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Η Ομοσπονδία μας λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τη συμβολή της εταιρείας σας, στην υποστήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, μέσω ενός εκτενούς προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στους τομείς του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας, της παιδείας, του περιβάλλοντος και γενικότερα της κοινωνίας, σας καλούμε να συμβάλλεται στη στελέχωση σημαντικών εθελοντικών τομέων της διοργάνωσης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών τόσο στους δρομείς όσο και συνολικά στη διοργάνωση.

Αν επιθυμείτε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Μαραθωνίου Αθήνας μπορείτε να καλέσετε τα μέλη σας να συμμετάσχουν τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, που αφορά το διάστημα από 29/10/2015-7/11/2015, όσο και κατά την ημέρα του Αγώνα Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015.

Αναμένοντας τη θετική σας ανταπόκριση παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση που αφορά στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης στα γραφεία μας Λ. Συγγρού 137, 3ος όροφος, τις καθημερινές από της 9:00-15:00 και στο τηλέφωνο 210-9331113. Υπεύθυνη του Προγράμματος Εθελοντισμού είναι η κυρία Χριστίνα Τσαγδή.

Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενώς από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athensauthenticmarathon.gr στο πεδίο Εθελοντισμός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ