ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Energizer φωτίζει ξανά την Αθήνα

Η Energizer φωτίζει ξανά την Αθήνα
Η Energizer φωτίζει ξανά την Αθήνα

Η Energizer φωτίζει ξανά την Αθήνα το Σάββατο 27 Απριλίου στο 2ο Energizer Night Run απόστασης περίπου 5 χλμ.*

Ξεκίνησε το 2011 σαν μία πρωτοβουλία όπου θα έδινε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να υποστηρίξουν τα Παιδικά Χωριά SOS, αλλά θα αποτελούσε και μία αιτία για να τρέξουν άνθρωποι όλων των ηλικιών στους άδειους δρόμους της νυχτερινής Αθήνας.

Στο κάλεσμα της Energizer ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες δρομείς που έδωσαν μία διαφορετική "φωτεινή" πνοή στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας φτάνοντας, μάλιστα, πολύ γρήγορα τον αριθμό των 1.500 συμμετεχόντων που αποτελούσε και το όριο εγγραφών.

Όλοι αυτοί, αλλά και πολλοί περισσότεροι (φέτος το όριο εγγραφών θα είναι 3.000 δρομείς), θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία το Σάββατο 27 Απριλίου στο 2ο Energizer Night Run απόστασης περίπου 5 χλμ.* που γίνεται στο πλαίσιο εταιρικής υπευθυνότητας της γνωστής εταιρείας και συνδιοργανώνεται με τον ΟΠΑΝΔΑ, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ( www.cityofathens.gr/opanda) και φέτος για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS ( www.sos-villages.gr).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 11 Μαρτίου μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα www.nightrun.gr αλλά όσοι επιθυμούν θα μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους νωρίτερα, στο περίπτερο της Energizer στην Runner's Expo, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 36ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. στον Αγ. Κοσμά, το Σάββατο 9 Μαρτίου (10:00-20:00).

Κόστος εγγραφής: 6 ¤

Σχετικά με την Energizer

Η Energizer είναι η Νο. 1 εταιρεία μπαταριών στην Ελλάδα, με μερίδιο που ξεπερνά το 50% της αγοράς. Διαθέτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων και αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που παράγει μπαταρίες ΑΑ & ΑΑΑ λιθίου, οι οποίες έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια στον κόσμο. Σήμερα η Energizer κατασκευάζει 1 στους 3 φακούς παγκοσμίως και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις επώνυμων επαναφορτιζόμενων μπαταριών.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Energizer Hellas (210-8774300) και το περιοδικό Runner (211-1168240) .

* Η ακριβής απόσταση θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ