Η Stoiximan στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για δεύτερη χρονιά

Η Stoiximan στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για δεύτερη χρονιά

Η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με την Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος, για ακόμη μία χρονιά.

Τη συνέχιση της συνεργασίας της με την Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία.

Η συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού από τη Stoiximan, που υλοποίησε ένα διευρυμένο πρόγραμμα στήριξης αθλητών, στην προσπάθειά τους για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Πλέον, η στήριξη στήριξη συνεχίζεται με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

H Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, αποτελεί τον σημαντικότερο θεσμό για την ανάπτυξη και διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος από την ίδρυσή της, το 1961. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για τη διάσωση των Αρχών του Ολυμπισμού και τη διάχυση της φιλοσοφίας του μέσα από εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις, ενώ φιλοξενεί διεθνείς Συνόδους για την ειρήνη, τις διεθνείς σχέσεις, το ανθρωπιστικό Δίκαιο και άλλα επιστημονικά αντικείμενα, υπό το πρίσμα της επίδρασης του Ολυμπισμού στο σύγχρονο κόσμο. Ο

 Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ της Stoiximan, υπογράμμισε σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας: "Είναι ιδιαίτερη τιμή για τη Stoiximan, να συνεχίζει για δεύτερη χρονιά αυτή τη συνεργασία, συνεισφέροντας στο πολύτιμο έργο που αναπτύσσει τα τελευταία 56  χρόνια, να επικοινωνεί με συνέπεια και να διευρύνει τη συμβολή του Ολυμπισμού στην ανθρωπότητα. Με τη στήριξή μας στη ΔΟΑ, επισφραγίζουμε τη δέσμευσή μας για ενίσχυση των ιδεωδών του  αθλητισμού, σε όλες τους τις εκφάνσεις. Είμαστε κοινωνοί των υψηλών, επίκαιρων αξιών του Ολυμπισμού και θεωρούμε ότι ιδιαίτερα στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη ανάγκη για καθολική απήχηση και εφαρμογή τους".

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Φυσεντζίδης, Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, σημείωσε:

"Διατηρώντας την ιστορική υποχρέωση ανάδειξης της φιλοσοφίας που αντανακλά τις βασικές αρχές του Ολυμπισμού, η Ελλάδα παραμένει μια χώρα που επιμένει να διαχέει τη σημασία του Ολυμπιακού Κινήματος μέσα σε ένα παγκόσμιο  χάρτη μέσα  στον οποίο συνεργάζεται, συνομιλεί και συμπράττει για τη διατήρηση και τη διάδοσή του. Και η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία είναι ισχυρός μέτοχος αυτής της αποστολής με ενεργό ρόλο. Ευχαριστούμε τη Stoiximan που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας αυτή".

Η έμπρακτη συνεργασία σε τέτοιες προσπάθειες που τοποθετούν αξίες όπως αυτές του αμοιβαίου σεβασμού, της δικαιοσύνης, της ισότητας, της αγωνιστικής υπεροχής, του ειρηνικού διεθνισμού καθώς και των αρχών που εξυμνούν τα πανανθρώπινα ιδανικά, θα επιτρέψουν στο όραμα του Ολυμπιακού Κινήματος να συνεχίζει να εκφράζεται και να ευδοκιμεί.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Λουτρό αίματος στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 235 νεκροί σε διπλή επίθεση

Μακελειό σε τέμενος στο Σινά με εκατοντάδες νεκρούς. Τουλάχιστον 130 οι τραυματίες. Αυξάνεται διαρκώς ο τραγικός απολογισμός. Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στη σύγχρονη ιστορία της Αιγύπτου

Αναλύουμε τη χειρότερη εμφάνιση στην ιστορία του 'The Voice'

Η αμηχανιάν χτύπησε κόκκινο κι εμείς πιάνουμε κάθε λεπτομέρεια αυτής της ετεροντροπής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWS 24/7

Κεχαγιόγλου για 19χρονο μοντέλο: Αγώνας για να επιστρέψει στην Ελλάδα - Δεν έχει συναίσθηση της κατάστασης

Για την κατάσταση της υγείας της 19χρονης που συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ μιλά στο News 24/7 ο νομικός παραστάτης της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου. Ποιες θα είναι οι πρώτες ενέργειες της υπεράσπισης

4 ήρωες του Τρωικού Πολέμου που δεν ξέρεις τίποτα γι' αυτούς

Ο Flash των Τρώων και η Wonder Woman που πήρε στο κυνήγι τον Αχιλλέα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24