Η Stoiximan μεγάλος χορηγός του Skiritida Run

Η Stoiximan μεγάλος χορηγός του Skiritida Run

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί στις Κολλίνες Αρκαδίας το πρώτο αθλητικό - πολιτιστικό φεστιβάλ "Skiritida Run", με τη Stoiximan να είναι ο μεγάλος χορηγός.

Το πρώτο αθλητικό - πολιτιστικό φεστιβάλ "Skiritda Run" θα πραγματοποιηθεί στις Κολλίνες Αρκαδίας την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, με τη Stoiximan να αποτελεί το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

Οι αγώνες δρόμου και οι παράλληλες εκδηλώσεις του "Skiritda Run" έρχονται για να αναδείξουν τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως για να προσφέρουν ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού. Από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία, με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά) να κάνουν την αρχή, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το "Skiritda Run" θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Μαζί με το "Skiritda Run" θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις με κυριότερες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης και τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Επίσης, σε κεντρικό σημείο της Τρίπολης θα στηθεί περίπτερο της διοργάνωσης και της Stoiximan, στο οποίο θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο "Skiritda Run", ενώ στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθούν πολλά μουσικά και όχι μόνο events.

Η Stoiximan, τηρώντας πιστά το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στο "Skiritda Run", ως Μεγάλος Χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με το μήνυμα της διοργάνωσης για την προαγωγή της συμμετοχής στον αθλητισμό και την προβολή του υγιεινού τρόπου ζωής.​

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan, με αφορμή τη χορηγία της εταιρείας στη Διοργάνωση τόνισε: "Βασική μας αποστολή στη Stoiximan είναι η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και διοργανώσεων που προάγουν τον μαζικό αθλητισμό και προβάλουν υψηλά κοινωνικά πρότυπα. Συμμετέχουμε σε μια δρομική διοργάνωση, που πραγματοποιείται σε μια περιοχή η οποία είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη και έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό αναδεικνύοντας το τοπικό στοιχείο και λειτουργώντας ως αφορμή να γνωρίσει τον υπέροχο αυτό τόπο περισσότερος κόσμος".

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ STOIXIMAN

Η Stoiximan υλοποιεί ένα πλάνο ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζοντας χορηγικά κορυφαίες αθλητικές ομάδες (ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Βέροια, ΠΑΕ Πανθρακικός, ΠΑΕ Πλατανιάς, ΑΣ Άρης), την Εθνική ομάδα Πόλο και αθλητές ατομικών αγωνισμάτων στην προσπάθεια διάκρισής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Επίσης συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και αναπτύσσει παράλληλα σημαντική κοινωνική δράση, στηρίζοντας σε συνεργασία με τις αθλητικές ομάδες, ιδρύματα και φορείς, σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε εγγραφή στο Skiritda Run εδώ!

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24