ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Για 5η σερί χρονιά το Μέτσοβο Ursa Trail

Για 5η σερί χρονιά το Μέτσοβο Ursa Trail

Ένα από τα αγαπημένα αγωνιστικά ραντεβού για το 2017, το Μέτσοβο Ursa Trail, θα διεξαχθεί φέτος για 5 φορά συνεχόμενη φορά, συγκεντρώνοντας την ελίτ των Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών.

Ένα από τα πλέον αγαπημένα αγωνιστικά ραντεβού για το 2017, το Μέτσοβο Ursa Trail, θα διεξαχθεί φέτος για 5 φορά συνεχόμενη φορά, συγκεντρώνοντας την ελίτ των Ελλήνων αλλά και ξένων αθλητών που θα βρεθούν στην πανέμορφη κωμόπολη των Ιωαννίνων στις 28 Μαΐου για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις δύο διαφορετικές διαδρομές.

Η πρώτη είναι η Ursa Trail, η οποία αποτελεί και τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος 2017 Skyrunner Series by Salomon, συνολικού μήκους 40 χιλιομέτρων και 2.700 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς, ενώ η δεύτερη, που φέρει την ονομασία «Στα χνάρια της Αρκούδας», έχει μήκος 20 χιλιόμετρα και 1050 μέτρα θετικής υψομετρικής.

Για 5η σερί χρονιά το Μέτσοβο Ursa Trail

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς εκτός από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές ορεινού τρεξίματος, το «παρών» θα δώσουν κι αρκετοί ξένοι αθλητές.

Ανάμεσα στις συμμετοχές που ξεχωρίζουν είναι ο περσινός νικητής, Ισπανός, Jessed Hernandez, ο Χάρης Καλαμπούκας, που πέρυσι τερμάτισε δεύτερος, ο Γιώργος Διαλεκτός, που ήταν τρίτος, ο νικητής των 20 χιλιομέτρων, ο Γιάτσεκ Μπόκοτς που φέτος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 40χιλιόμετρα. Τον συναγωνισμό θα ανεβάσει ο Egloff Karl από το Εκουαδόρ κι ο Gerard Morales στους άνδρες, ενώ στις γυναίκες θα συμμετάσχει η Manuela Vilaseca της Buff Pro Team.

Για 5η σερί χρονιά το Μέτσοβο Ursa Trail
V.MATSIKAS

Υπενθυμίζεται ότι το ρεκόρ διαδρομής στους άνδρες κατέχει ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 3:46:16 και στις γυναίκες η Γλυκερία Τζιατζιά με 4:23:13.

Photo Credits: GO Experience

Μέγας Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού Salomon https://www.facebook.com/salomonhellas

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2017 by Salomon η εταιρεία αθλητικών ρολογιών Suunto https://www.facebook.com/Suunto.Greece

Χορηγοί Επικοινωνίας

  • COSMOTE TV

  • Zougla.gr

  • Runnermagazine.gr / Runner Magazine

  • Advendure.com

  • Coremag.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ