Επίσκεψη του γ.γ.Α. Ιούλιου Συναδινού στη Μεσσηνία

Επίσκεψη του γ.γ.Α. Ιούλιου Συναδινού στη Μεσσηνία

Ο γ.γ.Α., Ιούλιος Συναδινός, επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης για να διαπιστωθούν οι ανάγκες έργων στους χώρους των γηπέδων ποδοσφαίρου, των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, του κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης, του αθλητικού Κέντρου της παραλίας Μπούκας και του αθλητικού κέντρου Λαζαρινών.

Ο γ.γ.Α. Ιούλιος Συναδινός συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρο Κωνσταντινέα και τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι επείγουσες ανάγκες τεχνικών έργων στους χώρους των γηπέδων ποδοσφαίρου, των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, του κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης, του αθλητικού Κέντρου της παραλίας Μπούκας και του αθλητικού κέντρου Λαζαρινών.

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης διεξήχθη σύσκεψη μεταξύ γ.γ.Α., της δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να καταρτισθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών και παρεμβάσεων, μέσω του ΠΔΕ της ΓΓΑ το άμεσο προσεχές διάστημα.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης μπορούν να υποστηρίξουν όχι μόνο την άθληση των νέων της περιοχής, αλλά και την αναπτυξιακή της προοπτική στο τομέα του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλαμάτα, ο γ.γ.Α., Ιούλιος Συναδινός, συμμετείχε και σε ευρεία ανοικτή συγκέντρωση φορέων του Μεσσηνιακού αθλητισμού, από την Καλαμάτα, την Μεσσήνη, την Μεσσηνιακή Μάνη και αφουγκράστηκε τις αγωνίες σωματείων, προπονητών και αθλητών.

Από τον γ.γ.Α. έγινε σαφές ότι το «πάρτι» κατασπατάλησης πόρων του αθλητισμού κατά το παρελθόν έχει συνέπεια την πολύχρονη εγκατάλειψη των γηρασμένων υποδομών του νομού Μεσσηνίας.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Η Τουρκία έστησε θερμικό ραντάρ απέναντι από τα Ίμια

Το κινητό ραντάρ με την ονομασία «Morad-1» μπορεί να δίνει στους Τούρκους εικόνα σε πραγματικό χρόνο από την περιοχή, ακόμα και για σημεία που αδυνατούν να ελέγξουν τα σκάφη της ακτοφυλακής τους

Τον Ευθύμη Μπακατσιά τον χαιρετάνε μόνο στις εφορίες

Μια συζήτηση γεμάτη μπασκετικές αναμνήσεις και μπόλικη αυτογνωσία.

ΗΠΑ: Να εγκαταλείψει η Αλβανία τη διχαστική ρητορική του παρελθόντος

Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τα σχόλια του κ. Ράμα

11 διάσημοι ηθοποιοί που δεν θυμόσουν ότι έχουν παίξει σε πασίγνωστες ταινίες

Η λίστα περιλαμβάνει διπλή συμμετοχή του Johnny Depp.

Όσκαρ 2018: Όταν οι σταρ μιλούν για πολιτική

Στα 90 χρόνια της απονομής των Όσκαρ, δεν ήταν λίγοι οι βραβευθέντες που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το βήμα των βραβείων για να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις. Αυτές είναι οι πιο δυνατές "πολιτικές ομιλίες" στην ιστορία των Όσκαρ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24