Επίσκεψη του γ.γ.Α. Ιούλιου Συναδινού στη Μεσσηνία

Επίσκεψη του γ.γ.Α. Ιούλιου Συναδινού στη Μεσσηνία

Ο γ.γ.Α., Ιούλιος Συναδινός, επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης για να διαπιστωθούν οι ανάγκες έργων στους χώρους των γηπέδων ποδοσφαίρου, των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, του κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης, του αθλητικού Κέντρου της παραλίας Μπούκας και του αθλητικού κέντρου Λαζαρινών.

Ο γ.γ.Α. Ιούλιος Συναδινός συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μεσσηνίας Πέτρο Κωνσταντινέα και τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη επισκέφθηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να διαπιστωθούν οι επείγουσες ανάγκες τεχνικών έργων στους χώρους των γηπέδων ποδοσφαίρου, των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ, του κλειστού Γυμναστηρίου Μεσσήνης, του αθλητικού Κέντρου της παραλίας Μπούκας και του αθλητικού κέντρου Λαζαρινών.

Στο Δημαρχείο Μεσσήνης διεξήχθη σύσκεψη μεταξύ γ.γ.Α., της δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να καταρτισθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών και παρεμβάσεων, μέσω του ΠΔΕ της ΓΓΑ το άμεσο προσεχές διάστημα.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεσσήνης μπορούν να υποστηρίξουν όχι μόνο την άθληση των νέων της περιοχής, αλλά και την αναπτυξιακή της προοπτική στο τομέα του αθλητικού τουρισμού και της αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλαμάτα, ο γ.γ.Α., Ιούλιος Συναδινός, συμμετείχε και σε ευρεία ανοικτή συγκέντρωση φορέων του Μεσσηνιακού αθλητισμού, από την Καλαμάτα, την Μεσσήνη, την Μεσσηνιακή Μάνη και αφουγκράστηκε τις αγωνίες σωματείων, προπονητών και αθλητών.

Από τον γ.γ.Α. έγινε σαφές ότι το «πάρτι» κατασπατάλησης πόρων του αθλητισμού κατά το παρελθόν έχει συνέπεια την πολύχρονη εγκατάλειψη των γηρασμένων υποδομών του νομού Μεσσηνίας.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μλάντιτς: Ένοχος για γενοκτονία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη

Οι Αυθαίρετοι έριξαν την Ελλάδα στα χάπια

Ξαναείδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά σαν σήμερα (22/11) το 1989.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 'διαστημικό' θωρηκτό που μετέφερε τον Αιγύπτιο πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής

Το μαύρο θωρακισμένο "Jammer" του Αλ Σίσι έχει κατασκευαστεί για την αντιμετώπιση ασύμμετρων και τρομοκρατικών απειλών

15 ελληνικές σειρές τόσο κακές που σχεδόν σου άρεσαν

Ο Τάσος Χαλκιάς ως Αλή Πασάς, η Πέπη Τσεσμελή, η Σοφία Καρβέλα κι άλλες πολύ κακές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24