Επίσκεψη κλιμακίου της T-RV στην Αθήνα

Επίσκεψη κλιμακίου της T-RV στην Αθήνα

Εκπρόσωποι της Μόνιμης Επιτροπής για την καταπολέμηση της βίας σε αθλητικές διοργανώσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα βρεθούν στη χώρα μας και θα έχουν σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Κλιμάκιο εμπειρογνωμόνων της Μόνιμης Επιτροπής T-RV (για τη βία και την ανάρμοστη συμπεριφορά των θεατών σε αθλητικές διοργανώσεις και ιδιαίτερα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες) του Συμβουλίου της Ευρώπης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Αθήνα (30-3-17 έως 3-4-17) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Συνθήκης για τη βία των θεατών.

Η Διεύθυνση Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας και Ισότητας-Τμήμα Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης προώθησε το αίτημα της πολιτικής ηγεσίας και της Δ.Ε.Α.Β. (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας) στη Μόνιμη Επιτροπή του T-RV για τη διοργάνωση μιας επίσκεψης διαβουλευτικού χαρακτήρα στην Ελλάδα για το έτος 2017 και η τελευταία το έκανε αποδεκτό.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης-παρακολούθησης-αξιολόγησης του κλιμακίου εμπειρογνωμόνων του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί σειρά συναντήσεων με τους αρμόδιους φορείς (αθλητική ηγεσία, Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, Ε.Λ.Α.Σ., Ε.Π.Ο.,  Super League, ΔΕΑΒ) προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για την αντιμετώπιση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί συνάντηση και με την πολιτική ηγεσία.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Προσλήψεις 6.667 μονίμων μέσω ΑΣΕΠ: Διαδικασία, ειδικότητες και μοριοδότηση

Η μοριοδότηση για την πρόσληψη του νέου προσωπικού θα είναι διαφορετική από τις άλλες προκηρύξεις - Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

BINTEO

Βίντεο ντοκουμέντο: Η δολοφονική επίθεση σε 24Media και Έθνος

Καρέ - καρέ η οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν δημοσιογράφους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία της 24Media. Η πομπή με τις μοτοσυκλέτες. Πως σταμάτησαν την κυκλοφορία στη Συγγρού. Η «απόδραση» της ΕΛΑΣ και ο ρόλος του επικεφαλής των κουκουλοφόρων.

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24