ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διορίστηκαν στο Δημόσιο 156 αθλητές

Διορίστηκαν στο Δημόσιο 156 αθλητές

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα ονόματα των 156 αθλητών οι οποίοι διορίζονται στο Δημόσιο αφού πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Γνωστοί αθλητές μέσα στη λίστα.

Τη θέση τους στο Δημόσιο έμαθαν 156 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι πληρούσαν τα απαραίτητα κριτήρια για το διορισμό τους. Η απόφαση ήρθε από το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και συναντάμε αρκετά γνωστά ονόματα αθλητών.

Κάποια από αυτούς αγωνίζονται ακόμα, ενώ άλλοι είναι παλαίμαχοι ή προπονητές. Από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές συναντάμε το όνομα του επιθετικού του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνη Πετρόπουλου, αλλά και εκείνο του αμυντικού μέσου του Παναιτωλικού, Γρηγόρη Μάκου. Από το μπάσκετ το όνομα που ξεχωρίζει είναι εκείνο του σέντερ της ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή.

Φυσικά, στη λίστα, υπάρχουν και ονόματα αθλητών από άλλα σπορ όπως αυτό του Κώστα Δουβαλίδη (στίβος), Γιώργος Τζιάλλας (κωπηλασία), Βαγγέλης Δελακάς (πόλο) και άλλοι. Αξίζει να επισημάνουμε ότι αρκετές περιπτώσεις αφορούν παλιότερες διακρίσεις αθλητών σε Παγκόσμια ή Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, στη σχετική υπουργική απόφαση τονίζεται μεταξύ άλλων ότι με τις συγκεκριμένες προσλήψεις δεν προκαλείται "επιπλέον δαπάνη" καθώς και ότι αυτές έγιναν "σύμφωνα με τις οργανικές διατάξεις και τις υπηρεσιακές ανάγκες των φορέων του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου Τομέα".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ