ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Τομ Ντέιλι: "Είμαι αμφιφυλόφιλος"

Τομ Ντέιλι: "Είμαι αμφιφυλόφιλος"
SIMON WILKINSON - [email protected]

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στις καταδύσεις, Τομ Ντέιλι, προχώρησε σε μία γενναία και ειλικρινή κίνηση αποκαλύπτοντας τη σεξουαλική του ταυτότητα. Παρακολουθήστε όλο το βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο.

Μέσω ενός βίντεο με τίτλο " Κάτι που θέλω να πω", ο 19χρονος Άγγλος παραδέχθηκε ότι είναι σε σχέση με άνδρα, λέγοντας παράλληλα ότι συνεχίζουν να του αρέσουν άτομα του αντίθετου φύλου.

" Σ' έναν ιδανικό κόσμο δε θα έπρεπε να κάνω αυτό το βίντεο επειδή δεν είναι κάτι άξιο αναφοράς.", ξεκίνησε να λέει στο βίντεο επιχειρώντας να στηλιτεύσει την υποκρισία και τον ρατσισμό που υφίστανται οι άνθρωποι ανάλογα με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο Ντέιλι, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009 και το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στις καταδύσεις από βατήρα 10 μέτρων, δήλωσε ότι έβγαινε στο παρελθόν με κορίτσια, αλλά " ποτέ δεν υπήρξε σοβαρή σχέση στο παρελθόν πριν από την περασμένη άνοιξη." και συνέχισε:

" Η ζωή μου έχει αλλάξει άρδην και όλα μοιάζουν τέλεια, νιώθω χαρούμενος και ασφαλής και όλα αυτά μου τα προκαλεί ένας άνδρας. Με εξέπληξε λιγάκι. Ήταν πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί, αλλά αυτήν την άνοιξη κάτι μου έκανε το κλικ, φάνηκε σωστό και όλος μου ο κόσμος άλλαξε από τότε. Φυσικά συνεχίζουν να μου αρέσουν τα κορίτσια, αλλά τώρα βγαίνω με άνδρα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και πιο ασφαλής."

Στη συνέχεια αναρωτήθηκε:" Οι άνθρωποι θα το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα, είναι όμως; Δεν νομίζω. Θα με πούνε ψεύτη. Οι άνθρωποι θα σκεφτούν "τι θα έλεγε ο πατέρας σου;" αλλά εκείνος πάντα μου έλεγε "εφόσον είσαι χαρούμενος, είμαι κι εγώ" και αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος."

Ο Ντέιλι είχε χάσει τον πατέρα του πριν από δύο χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο τον υποστήριξαν τόσο οι φίλοι όσο και η οικογένειά του και ζήτησε το ίδιο από τους θαυμαστές του:" Είμαι ακόμα ο Τομ, ακόμα θέλω να κερδίσω το χρυσό στους Ολυμπιακούς στο Ρίο το 2016 για τη Μεγάλη Βρετανία. Έχω μεγαλύτερο κίνητρο από ποτέ και θα ήθελα να σας έχω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι."

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ