ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Διαθεσόπουλος: "Ζητάμε μεγαλύτερη ευχέρεια από την Πολιτεία"

Διαθεσόπουλος: "Ζητάμε μεγαλύτερη ευχέρεια από την Πολιτεία"

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΚΟΕ με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2018. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ζήτησε μεγαλύτερη ευχέρεια από την Πολιτεία.

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΚΟΕ με θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2018. Ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας, ύψους 4.200.000 ευρώ, εγκρίθηκε ομόφωνα απΌ τους εκπροσώπους των σωματείων που παραβρέθηκαν στην διαδικασία.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Ήταν μια τυπική διαδικασία. Τα σωματεία ενημερώθηκαν για τις προτάσεις της ΚΟΕ προς την Πολιτεία αναφορικά με το ύψος του προϋπολογισμού για την νέα χρονιά και τον ενέκριναν ομόφωνα.

Πέρσι η ΚΟΕ έλαβε μόλις 2.050.000 ευρώ, τα μισά απ' ότι χρειάζονταν για να υλοποιήσει το σπουδαίο έργο της που αναγνωρίσθηκε δημόσια απο όλους. Αυτό που ζητάμε από την Πολιτεία είναι να μας δώσει μια μεγαλύτερη ευχέρεια να στηρίξουμε τις προσπάθειες των Εθνικών μας ομάδων που και το 2018 θα λάβουν μέρος σε μεγάλες και πολλές διοργανώσεις".

Επίσης, αναφέρθηκε και στην διαδικασία των εκλογών στην ΕΟΕ: "Ήταν μια πανομοιότυπη διαδικασία. Σαν την προηγούμενη που είχε γίνει. Δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα νομιμότητας. Προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται. Συνιστώ στον κύριο Καπράλο (πρόεδρο της ΕΟΕ) μεγαλύτερη σύνεση όταν αναφέρεται σε κάποιους εκπροσώπους Ομοσπονδιών που έχουν μεγάλη ιστορία στο αθλητικό και Ολυμπιακό κίνημα.

Οι Ομοσπονδίες είναι οι μόνες αρμόδιες να έχουν άποψη. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όταν κάποιοι εκφράζονται απο Ομοσπονδίες, στην ουσία μη υφιστάμενες. Η "σύγκλιση" πάσχει νομιμότητας, η δε συμμετοχή κάποιων εκπροσώπων Ομοσπονδιών πάσχει και αυτή νομιμότητας. Εμείς δεν εκφρασθήκαμε δημόσια. Μην κομπορρημονούν λοιπόν. Τουλάχιστον ας μην μιλάνε. Αυτό τους συνιστώ. Στου κρεμασμένου το σπίτι να μην μιλάνε για σκοινί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ