ΒΟΛΕΪ

Τριπλή βόμβα με Πελεκούδα, Ζήση και Γιορντάνοφ στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H απόκτηση των Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Παναγιώτη Πελεκούδα και Δημήτρη Ζήση είναι οι τρεις πρώτες κινήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η νέα εποχή στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με δύο ηχηρές μεταγραφές. Οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τους Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Παναγιώτη Πελεκούδα και Δημήτρη Ζήση για την επόμενη περίοδο.

Οι συστάσεις είναι περιττές και για τους τρεις αφού η αξία τους είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό. Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ είναι 35 χρονών και αγωνίζεται ως διαγώνιος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λέφσκι Σόφιας και το καλοκαίρι του 2007 ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Έκτοτε και μέχρι σήμερα αγωνίζεται συνεχώς στη χώρα μας με εξαίρεση δύο σεζόν. Το 2011-12 αγωνίστηκε στη Γένοβα, ενώ τη σεζόν 2015-16 στην Κονστάντα.

Η εν Ελλάδι πορεία του συνεχίστηκε μετά τον Ολυμπιακό στην ΕΑ Πατρών τη διετία 2008-10, αμέσως μετά έπαιξε για μία σεζόν στον Παναθηναϊκό, πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012 μετά από τη χρονιά που πέρασε στην Ιταλία. Στους ερυθρόλευκους έμεινε για τρία χρόνια και μετά τη σεζόν στη Ρουμανία και την Κονστάντα επέστρεψε στη χώρα για χάρη της Κηφισιάς, ενώ πέρσι έπαιξε στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΕΑ Πατρών και στη συνέχεια έπαιξε στην Παναχαϊκή. Ακολούθησαν η Λαμία, ο Ηρακλής πριν πάει στην Ιταλία για χάρη της Ραβένα. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα και έπαιξε στον Φοίνικα Σύρου, τον Ολυμπιακό, τον Παμβοχαϊκός και πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

Το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των πρασίνων έχει αγωνιστεί και αυτό στο παρελθόν με την πράσινη φανέλα. Ο Δημήτρης Ζήσης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Πρέβεζας και τη σεζόν 2012-13 έπαιξε στον Παναθηναϊκό. Η επόμενη διετία τον βρήκε στον Παμβοχαϊκό, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια έπαιζε στον Φοίνικα Σύρου όντας ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος.

Η μεταγραφική ενίσχυση των πρασίνων δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ αφού θα γίνουν και άλλες κινήσεις μόλις ξεκαθαριστεί ο αριθμός των ξένων.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ