ΒΟΛΕΪ

Το παρασκήνιο της αδειοδότησης του Ηρακλή

Το παρασκήνιο της αδειοδότησης του Ηρακλή

Διαβάστε τι συμβαίνει με τα αναπάντητα ερωτηματικά που αφορούν την αδειοδότηση του Ηρακλή από την ΕΕΑ. Το χαρτί που λείπει από τη ΔΟΥ, τα 46.000 ευρώ και η φημολογούμενη πολιτική παρέμβαση

Πολλά και αναπάντητα ερωτηματικά προκαλεί η πρόθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να χορηγήσει και επίσημα άδεια στον Ηρακλή για τη συμμετοχή του στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλλει, χωρίς κάποιο επίσημο χαρτί από ΔΟΥ που να βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν χρέη προς το δημόσιο, ενώ είναι μπλοκαρισμένος ο ΑΦΜ του ΤΑΑ και του ερασιτέχνη με πρόστιμο μάλιστα 8 εκατομμυρίων ευρώ από τον ΣΔΟΕ.

Τα μέλη της ΕΕΑ λειτούργησαν συναισθηματικά και ξεπέρασε όλα τα πραγματικά εμπόδια, κάτι που προκάλεσε αναβρασμό στον χώρο του βόλεϊ, αφού και τα ΤΑΑ που συνέπλευσαν με τον Ηρακλή ψάχνουν πλέον τρόπο αντίδρασης, καθώς τηρούν τα νόμιμα, πληρώνουν εφορία, ΦΠΑ και ότι άλλο προβλέπεται.

Η ΕΕΑ αποδέχτηκε βεβαίωση που προσκόμισε το ΤΑΑ Ηρακλής για χρέος Φ.Π.Α. 46.000 Ευρώ. Αυτή η βεβαίωση προκύπτει από τα ισολογισμό των λογιστικών βιβλίων του ΤΑΑ Ηρακλής και όχι της Δ.Ο.Υ και χωρίς μάλιστα υπογραφή από ορκωτό λογιστή, αλλά από έναν απλό λογιστή! Ο "γηραιός" καλείται πλέον να προσκομίσει το επιδοτήριο της εκχώρησης 46.000 ευρώ στη ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, τα οποία αφορούν οφειλές της ομάδας.

Η ΕΕΑ ζήτησε την άμεση εξόφληση των χρημάτων και οι παράγοντες του Ηρακλή παραιτήθηκαν από τα έσοδα της ΕΣΑΠ (χορηγό και τηλεοπτικά) τα οποία θα δοθούν για να εξοφληθούν τα 46.000. Δεν πάει καν το ίδιο το ΤΑΑ να πληρώσει την οφειλή και βάζει ενδιάμεση την ΕΣΑΠ, που βοήθησε τον ιστορικό σύλλογο, χωρίς να γνωρίζει όλες τις παραμέτρους και τώρα κινδυνεύει να μπλέξει η ίδια με την εφορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ