ΒΟΛΕΪ

Τελευταίες κινήσεις

Τελευταίες κινήσεις

Ακόμα και στο παραπέντε οι ομάδες της Α1 βόλεϊ των ανδρών συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με την Κηφισιά και την Ορεστιάδα να αποκτούν νέους ξένους.

Μπορεί το απόγευμα της Παρασκευής να ξεκινά το Λιγκ Καπ ωστόσο οι ομάδες πραγματοποιούν τις τελευταίες του αλλαγές για να είναι απόλυτα έτοιμες για το πρωτάθλημα της Α1.

Οι ομάδες που έκαναν κινήσεις είναι η Ορεστιάδα και η Κηφισιά. Από την μία η νεοφώτιστη ομάδα προχώρησε σε αντικατάσταση του Ουκρανού Ριάμπουκα με τον Γκιγιέρμε Φερέιρα, ενώ ο ΑΟΚ πήρε τον Όστιν.

Πιο αναλυτικά...

Πήρε τον Γκιγιέρμε η Ορεστιάδα

Τελευταίες κινήσεις

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών των αλλοδαπών αθλητών ο Α.Ο.Ορεστιάδας απέκτησε τον Βραζιλιάνο ακραίο Γκιγιέρμε Φερέιρα ντα Σίλβα. (Guilherme Ferreira Da Silva). Είναι γεννημένος 9 Ιανουαρίου 1988 στην πόλη Uba της Βραζιλίας, έχει ύψος 1.92 και τη σεζόν 2013-14 ήταν στη βραζιλιάνικη Μινέιρο.

Η άφιξη του στην Ελλάδα αναμένεται σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ο Κώστας Δεληκώστας τον υπολογίζει για τους αγώνες του League Cup «Νίκος Σαμαράς». Ο Γκιγιέρμε Φερέιρα ντα Σίλβα πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Ουκρανού κεντρικού Κονσταντίν Ριάμπουκα.

Με Όστιν στην πάσα

Τελευταίες κινήσεις

Μεταγραφή είχαμε και για τον Α.Ο.Κηφισιάς ο οποίος απέκτησε τον Αμερικανό πασαδόρο Όστιν Κρίστοφερ (Austin Christopher).

Είναι γεννημένος 9 Ιουλίου 1991, έχει ύψος 1.92, τη σεζόν 2013-14 ήταν στη φινλανδική Τάμπερε και έχει αγωνιστεί και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα beach volley U21 2011 εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ. Η άφιξη του στην Ελλάδα αναμένεται την Κυριακή 19 Οκτωβρίου.

Ουσιαστική θα είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει να ξεκουράσει όποτε χρειαστεί τον Δημήτρη Νικολάκη.

Πόλη γέννησης: Fort Worth, Τexas (ΗΠΑ)

2013-14: Τάμπερε (Φινλανδία)

2012-13: UC Irvine - Πρωταθλητής

2011-12: Long Beach City College

2011: Εθνική ομάδα ΗΠΑ Beach Volley U21

2010-11: Las Vegas' Premiere Boys Volleyball Club

2008-10: Coronado High School

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ