ΒΟΛΕΪ

Συμπληρώθηκε το παζλ της 8άδας στο Κύπελλο

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Παναχαϊκής συμπληρώθηκε η οκτάδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Παναχαϊκής στο κλειστό του Ρεντη και πήρε το τελευταίο (χρονικά) εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει (εκτός έδρας) τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν, συγκριτικά με τους αγώνες πρωταθλήματος, έδωσε ανάσες στους Στιβαχτή, Κοκκινάκη, Τσούπκοβιτς, Στεφάνου, καθώς και στους τραυματίες Αγκάμεζ, Νταφ, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν χωρίς προβλήματα την αήττητη προέλαση τους εντός συνόρων.

Η Παναχαϊκή, που αγωνίστηκε χωρίς τους Νίκο Ρουμελιώτη, Λιβαθηνό (ενώ ο Μένιος Ρουμελιώτης μπήκε ως αλλαγή) ουσιαστικά προέβαλλε αντίσταση μόνο μέχρι τον 10ο πόντο του πρώτου σετ, όπου είχε το προβάδισμα (8-10). Από τη στιγμή όμως που οι ερυθρόλευκοι προσπέρασαν στο σκορ (12-11) όλα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους που έφτασαν άνετα στη νίκη και στην πρόκριση.

Μετά και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Παναχαϊκής συμπληρώθηκε η οκτάδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 22 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στους "8" έχουν ως εξής:

Ηρακλής Χαλκίδας - Ολυμπιακός

ΑΟΠ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός

Ορεστιάδα - Κύζικος

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μεγάλα παιχνίδια στους "16" του Κυπέλλου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ