ΒΟΛΕΪ

Στον Α.Ο.Ο. Ριζόπουλος και Δημητριάδης

Στον Α.Ο.Ο. Ριζόπουλος και Δημητριάδης
INTIME SPORTS

Τις πρώτες της μεταγραφές έκανε η Ορεστιάδα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της για την επιστροφή της Α1 βόλεϊ των ανδρών αποκτώντας τους Δημήτρη Ριζόπουλο και Μανώλη Δημητριάδη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ορεστιάδας ξεκινά να υλοποιείται σιγά σιγά. Την Τρίτη ανακοινώθηκαν οι δύο πρώτοι παίκτες του Α.Ο.Ο. οι οποίοι θα είναι ο Δημήτρης Ριζόπουλος (φωτογραφία) και ο Μανώλης Δημητριάδης.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι ανακοινώσει:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον 30άχρονο ακραίο Δημήτρη Ριζόπουλο για τον επόμενο χρόνο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την σύνοψη συνεργασίας με τον 29άχρονο πασαδόρο Μανώλη Δημητριάδη για τη σεζόν 2014/15.

Τις πρώτες του απόψεις από την σύναψη της συνεργασίας με τον Α.Ο.Ορεστιάδας κατέθεσε στο aoo.gr ο 29άχρονος πασαδόρος: «Είναι τιμή μου και χαρά μου που η Ορεστιάδα μετά από τόσα χρόνια απουσίας από την volleyleague θα κάνει την επάνοδο της με έμενα μέλος της!! Για μένα έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο η παρουσία του προπονητή Δελικωστα ο οποίος βοηθάει και δουλεύει πολύ τους αθλητές και είναι γνώριμος μου σε μια πολύ καλή περυσινή χρονιά!! Ο ΑΟΟ είναι μια ομάδα θρύλος του ελληνικού βολλευ και είμαι σίγουρος με την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και τον κόσμο στο πλευρό της ο οποίος το περίμενε πως και πως να ανέβει ,να πετύχουμε τους στόχους μας και να ξαναδούμε την Ορεστιαδα ψηλά!!»

Ο νέος παραδόρος της Ορεστιάδας Μανώλης Δημητριάδης, γεννήθηκε στις 10/02/1985, με ύψος 1.87 την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα του κυρίου Δεληκώστα. Η ενασχόληση του με το βόλεϊ ξεκίνησε από τον Απόλλων καλαμαριάς από μικρός, ήταν δυο χρονιές 2000-2002 στον Ηρακλή, τότε που ξεκίνησε και τις συνεχόμενες επιτυχίες στους εφήβους-παίδες. Έπειτα γύρισε στον Απόλλων όπου σε 7 χρόνια πανηγύρισε 4 ανόδους και 2 χρονιές στην Α1. Μέσα σε αυτά τα χρόνια το Beachvolley ήταν η ενασχόληση του τα καλοκαίρια. Έχει πολλές διακρίσεις, με κορυφαία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2007-2008. Μεγαλύτερη του όμως διάκριση αυτή του νταμπλούχου Ελλάδας με την ομάδα του Ηρακλή τη σεζόν 2011/12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ