ΒΟΛΕΪ

Στον Παναθηναϊκό η Κουτουξίδου

Στον Παναθηναϊκό η Κουτουξίδου
INTIME SPORTS

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού αφού απέκτησε την Νικολέτα Κουτουξίδου.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Α1 γυναικών, γι αυτό και τη νέα περίοδο θα έχει στη σύνθεση του τη διεθνή πασαδόρο Νικολέτα Κουτουξίδου.

Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος μετά τη θητεία της στην ΑΕΚ και το εξωτερικό, επιστρέφει στον Παναθηναϊκό.

Η έμπειρη πασαδόρος ξεκίνησε την καριέρα από τον Παναθλητικό Συκεών πριν πάρει μεταγραφή για τον ΒΑΟ. Μετά από μία διετία απαρνήθηκε την Θεσσαλονίκη για χάρη της Αθήνας και του Πανελλήνιου.

Εκεί παρέμεινε οκτώ χρόνια όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο πριν μετακομίσει στη Γαλλία για την Λα Ροσέτ (2006-07). Η αμέσως επόμενη περίοδος θα την βρει στον Παναθηναϊκό όπου και θα αγωνιστεί για τρία χρόνια κατακτώντας ισάριθμα νταμπλ.

Η επόμενη ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν η ΑΕΚ, πριν αναχωρήσει για την Ιταλία (Ρότα και Παλαβόλο) και μετά στη Γαλλία και τη Νάντ.

Παράλληλα, η Νικολέτα Κουτουξίδου μετρά και 65 συμμετοχές στην εθνική ομάδα έχοντας διατελέσει και αρχηγός της. Η μεταγραφή της πρέπει να θεωρείται ολοκληρωμένη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ