ΒΟΛΕΪ

Στον Ολυμπιακό η Τσίμα

Στον Ολυμπιακό η Τσίμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόκτηση της Ζένια Τσίμα ανακοίνωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού με την πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού να υπογράφει για έναν χρόνο.

Μία ακόμα μεταγραφή με... πράσινη απόχρωση έκανε ο Ολυμπιακός. Την πρώην αρχηγό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα απέκτησαν οι ερυθρόλευκοι με την έμπειρη ακραία να υπογράφει για ένα χρόνο.

Η 30χρονη (έχει την Τρίτη 17/5 τα γενέθλια της) στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε ότι δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Ζένια Τσίμα. Η έμπειρη ακραία βρέθηκε την Δευτέρα (16/5) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, η Ζένια Τσίμα τόνισε τα εξής: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την πρόταση που μου έκανε, την οποία δεν μπορούσα να αρνηθώ. Ήταν μια πρόταση η οποία με τιμά ως αθλήτρια και ως άτομο. Από κει και πέρα έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ