ΒΟΛΕΪ

Στο Μπακού οι δύο ημιτελικοί του Ευρωπαϊκού Λιγκ Γυναικών

Στο Μπακού οι δύο ημιτελικοί του Ευρωπαϊκού Λιγκ Γυναικών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το διήμερο 25, 26 Ιουνίου θα διεξαχθούν στο Μπακού οι δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Λιγκ γυναικών μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Ελλάδας.

Το Σαββατοκύριακο 25, 26 Ιουνίου θα διεξαχθούν στο Μπακού οι δύο αγώνες της ημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Λιγκ γυναικών μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Ελλάδας. Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα διεξαχθούν στο AYS Sport Hall με κοινή ώρα έναρξής τις 18:00.

"Παίζουμε με μια ομάδα που έχει ως στόχο να κατακτήσει τον τίτλο φέτος, Έχει χάσει μόλις δύο σετ στον όμιλο κι έχει ένα πραγματικά πλήρες ρόστερ. Έχει κάποια αδύναμα σημεία όπως η υποδοχή τους, αλλά το ξεπερνούν μέσα από την καλή τους επίθεση", ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Καλμαζίδη με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να συμπληρώνει:

"Έχοντας αυτό το κενό μετά την ολοκλήρωση του δικού μας ομίλου, δουλέψαμε αρκετά καλά, αν και ήταν λίγο περίεργη η ατμόσφαιρα αφού δεν ξέραμε αν τελικά θα προκριθούμε και τι θα γίνει, ενώ έχουμε να αντιμετωπίσουμε πλέον και την υπερβολική ζέστη. Είμαστε πάντως σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει το πρωί της Πέμπτης για το Αζερμπαϊτζάν, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί η 12άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ