ΒΟΛΕΪ

Show Κουρνέτα και Γιορντάνοφ στην κάμερα του Sport24.gr

Show Κουρνέτα και Γιορντάνοφ στην κάμερα του Sport24.gr
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Κουρνέτας και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ εμφανίστηκαν ευδιάθετοι στην κάμερα του Sport24.gr, με τον Βούλγαρο να μιλά ελληνικά και να αποθεώνει τους συμπαίκτες του (videos)

Αποστολή στην Καλαμάτα: Στέλιος Χαρτζουλάκης

Πιο χαρούμενοι δεν θα μπορούσαν να είναι οι Βασίλης Κουρνέτας και Μπόγιαν Γιορντάνοφ για τον πρώτο τίτλο που κατακτούν μαζί ως συμπαίκτες. Αυτό ακριβώς ανέφεραν στην κάμερα του Sport24.gr, πως δηλαδή ήθελαν πάρα πολύ να σηκώσουν μαζί το τρόπαιο.

Μάλιστα, στη συνέχεια, αφού αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και τόνισαν επανειλημμένα πόσο καλοί φίλοι είναι, ο Γιορντάνοφ έκανε επίδειξη των ελληνικών του.

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα του Sport24.gr:

" Είχαμε περάσει μαζί μία δύσκολη περίοδο στον Ολυμπιακό. Ο Μπόμπι είχε έρθει από τη Βουλγαρία και είχε βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, ωστόσο για κάποιους άλλους λόγους δεν μπορούσαμε να φτάσουμε στην κατάκτηση. Σήμερα και οι δύο θέλαμε πολύ να πάρουμε τον πρώτο μας τίτλο μαζί, το συζητάγαμε, τυχαίνει να είμαστε και στο ίδιο δωμάτιο. Για μας τους δύο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Παρότι αγωνίζεται πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, τον θεωρώ έναν από τους κολλητούς μου εντός αγωνιστικού χώρου και εκτός. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατακτήσαμε μαζί".

" Χθες μίλησα με τον Βασίλη και του είπα ότι θέλω να κατακτήσουμε ένα τίτλο μαζί, ένα κύπελλο μαζί. Κάναμε το πρώτο βήμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης με αυτόν τον τύπο, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι συγκάτοικος με αυτόν τον τύπο και πιστεύω ότι το αξίζουμε αυτό διότι στην πρώτη μου περίοδο στον Ολυμπιακό δεν κατακτήσαμε κάτι και τώρα είναι η ώρα μας".

Για το αν είναι τυχαίο πως για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιορντάνοφ είναι MVP και ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος, ο Βούλγαρος διαγώνιος απαντά: " Προσωπικός μου στόχος είναι να αποδεικνύω κάθε μέρα ότι είμαι καλός παίκτης και θέλω να θυμάμαι ευχάριστα την Ελλάδα. Αυτός ο τίτλος MVP είναι για όλους τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν μπορώ να παίξω μόνος μου. Συγκεκριμένα όμως θέλω να τον αφιερώσω στους σημερινούς μας τραυματίες και σε δύο πολύ ιδιαίτερα παιδιά για μένα, τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Μπίλι Κουρνέτα".

Για το αν το πρωτάθλημα είναι ο επόμενος στόχος, ο τρελο-Μπόμπι είπε σε άπταιστα ελληνικά "εννοείται", κάνοντας τον Βασίλη Κουρνέτα να γελάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ